Nyilván a vadász is egy paraszt volt.. gondolom már nem először találkoztak...Én is linkeltem imént törvényt, hogy néz ki egy igazoltatás. Majd ha azt tételesen leírja valaki, hogy miben felet meg neki a vadász, akkor majd kitérhetünk erre is...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nyilván a vadász is egy paraszt volt.. gondolom már nem először találkoztak...Én is linkeltem imént törvényt, hogy néz ki egy igazoltatás. Majd ha azt tételesen leírja valaki, hogy miben felet meg neki a vadász, akkor majd kitérhetünk erre is...
62 idióta kutyás után azért megnézném, hogy hányan lennének nyugisak az itteniek között.Nyilván a vadász is egy paraszt volt.. gondolom már nem először találkoztak...
A fegyvert akkor se kell ráfogni.. meg fenyegetni, hogy lelövi.62 idióta kutyás után azért megnézném, hogy hányan lennének nyugisak az itteniek között.
Ez jogisA fegyvert akkor se kell ráfogni.. meg fenyegetni, hogy lelövi.
Eddig is ez volt a téma.Még egy kutya vs. vadőr eset.
„Vagy kikötöd a kutyát, vagy agyonlőlek” – a levegőbe lőtt és ordítva fenyegetett egy férfit egy vadász
Egy férfi az agarával kelt ált egy szántóföldön Medgyespusztánál, ekkor mérgesedett el a helyzet. A rendőrség nyomoz.telex.hu
Itt az eredeti bejegyzés a videóval:
Már látom....Eddig is ez volt a téma.
És továbbra is tartom, megnézem, hogy a 62. Balfasz kutyásra hogy reagálna az itt jelen lévő itélkező népség.Eddig is erről volt szó...
Azzal kezdi, hogy nem köti meg. Akkor mégis hol az istennyilában volt pórázon?A videóban pórázon volt, ott van a kezében.
Az szerintem nem póráz volt hanem egy kötél.A videóban pórázon volt, ott van a kezében
Azzal kezdi, hogy dehogy kötöm ki. A kutya baromira nem volt pórázon. Szóval csak egy klasszikus gyökér kutyás.Az szerintem nem póráz volt hanem egy kötél.
Valami sárga kötél féle van a kezébenAzzal kezdi, hogy dehogy kötöm ki. A kutya baromira nem volt pórázon. Szóval csak egy klasszikus gyökér kutyás.
Sajnos ezért enyebenye jár, pedig egy 10 milliós bírság eléggé elrettentő lenne, hogy a kutyát csak pórázon.
Nem köti ki a FÁHOZ.Azzal kezdi, hogy dehogy kötöm ki. A kutya baromira nem volt pórázon. Szóval csak egy klasszikus gyökér kutyás.
Sajnos ezért enyebenye jár, pedig egy 10 milliós bírság eléggé elrettentő lenne, hogy a kutyát csak pórázon.
63. 64. és 65. balfasz után is ugyan úgy kell egy igazoltatást, vagy eljárást lefolytatni. Erre nincs mentség. Ha hivatalos vadász, akkor nagyon jól kellene ismernie mind a jogait, mind a kötelességeit, tehát súlyosbító tényező. Ha nem hivatalos vadász, akkor kérdéses, hogy egyáltalán eljárhat e bármilyen formában ember ellen?És továbbra is tartom, megnézem, hogy a 62. Balfasz kutyásra hogy reagálna az itt jelen lévő itélkező népség.
Akkor nézd meg a videót légyszives, mert konkrétan nem megkötés hangzik el, hanem kikötés. Nem ugyan az. "A kutyát oda kikötöd és pofa be" De többször elhangzik utána a KIKÖTÉS szó, konkrétan nyolcszor hangzik el, ha jól számoltam. Nem is lehet sem félrehallani sem félreérteni. A vadász minden bizonnyal azért akarta egy helyre kiköttetni a kutyát, hogy agyon lője; a kutya gazdája is így értelmezte.Azzal kezdi, hogy nem köti meg. Akkor mégis hol az istennyilában volt pórázon?
A póráz anyaga befolyásolja a kutya megkötöttségi állapotát? A vadász sem megkötést mondott legalább nyolc alkalommal.Az szerintem nem póráz volt hanem egy kötél.
Simán, mivel ezt jelenti. Nem pórázat rak a nyakába, és látszik,ahogy molyol vele, hogy rárakja.Nem értem, hogy ezt, aki egyszer is megnézte a videót, hogy tudja megkötésnek hallani és érteni?
A közlekedésben valahogy mindig mindenki a mentséget keresi, még a járdán csapató balfaszokra is. Itt mi a különbség?A közlekedésben sem gurulhat el a gyógyszer, mert életem során volt 62 balfasz. De egy vadász az más?
hát ha a kutya futni akar a gazdája meg nem akkor a kutya elkezdi folytani magát vele azzal, hogy menne előre, meg nem tudom, hogy mennyire tud könnyen kiszabadulni a kutya.A póráz anyaga befolyásolja a kutya megkötöttségi állapotát? A vadász sem megkötést mondott legalább nyolc alkalommal.