Mire gondolsz?Szép mosdatása a pedofiloknak.![]()
Az említett írásra?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mire gondolsz?Szép mosdatása a pedofiloknak.![]()
Egy meglepően korrekt cikk a tegnapi tevés tüntetésről:
![]()
„Már csak egy lépés, hogy a lovainkat is le kell cserélni tevékre”
A magyar gazdáknak a félsivataggá nyilvánított Kiskunsági-homokháton, a termőföldeken már nagyobb szárazságtűrő fajtákat kell ültetniük. Azt mondják, nekik nem csak médiahír, hogy változik a klíma.444.hu
Már lassan egy hónapja megszűnt. (nem a vészhelyzet, a felmondási tilalom)"2 hét alatt rendet teszünk"
De hát ki emlékszik már arra...
![]()
Közterületi apokalipszis az Örsön innen és túl
Közterületi apokalipszis az Örsön innen és túlindex.hu
Cuki lesz, amikor még ennyi rendőr sem lesz, mert a vészhelyzet végével tömeges felmondások várhatóak...
ez nem valami kihívás amúgy hanem eredetileg a fórumszabályzatban is benne foglaltatikDe tudod mit,adtál egy jó ötletet.
Kísérletképpen ezennel meghírdetem (a száraz november mintájára) a száraz szeptember kezdeményezést a fórum keretein belül.
Aki csatlakozni szeretne hozzá az vállalja, hogy szeptember hónapban a fórum összes topikjában (a humor topik kivételével) tartózkodik a belpolitikai vélemény formálás vagy vélemény nyilvánítás minden formájától, aki csatlakozni szeretne az lájkolja ezt a hozzászólást.
Értelemszerűen én ezzel a felhívással már csatlakoztam ehhez a kezdeményezésemhez.
Ez így van de szerintem a jelenlegi helyzetben lassan már az.....ez nem valami kihívás amúgy hanem eredetileg a fórumszabályzatban is benne foglaltatik
Ha valaki olvasta és ismeri ugye...ez nem valami kihívás amúgy hanem eredetileg a fórumszabályzatban is benne foglaltatik
Akkor lehet, hogy ezért nincs rendőr. A nyolckerben nem tudom mikor láttam utoljára...Már lassan egy hónapja megszűnt. (nem a vészhelyzet, a felmondási tilalom)
![]()
Június 15-től megszűnik a felmondási tilalom az egészségügyi dolgozók és a rendőrök számára
Június 15-től megszűnik a felmondási tilalom az egészségügyi dolgozók számára- szúrta ki a Telex a Magyar Közlönyben.www.napi.hu
Nem golyó, hanem lövedékálló!Gyémántnál is keményebb anyagot alkottak
Százszor erősebb golyóálló üveg lehet belőle.
Kutatóintézetek nemzetközi összefogásával felálló kutatócsoport megalkotta az emberiség által ismert legkeményebb anyagot. Az anyagot AM-III szénnek nevezik, és olyan, mint egy szénből előállított üveg. Az előállítási folyamatot a National Science Review-ban publikálták.
A munka célja kezdettől fogva nagy keménységű üveg előállítása volt. Ehhez úgynevezett fulleréneket vettek alapul, amelyek Buckminster Fuller építészről elnevezett, szénatomokból álló molekuláris labdák. A fulleréneket nagyon magas hőmérsékleten és óriási nyomáson összepréselve egy sárgás, üvegszerű, gyémántnál is keményebb anyagot kaptak.
![]()
Karcolta a gyémántot Fotó: National Science Review
A legkeményebb anyagként ismert gyémánt ugyancsak magas hőmérsékleten és nyomáson keletkezik a föld belsejében. A gyémánt keménysége a Vickers-teszt alapján 70–100 gigapascal, az AM-III szén azonban 113 gigapascal keménységű, ami elegendő volt ahhoz, hogy a tesztek során látványos karcolást lehessen vele ejteni egy gyémántfelületen.
![]()
Nem tudom volt-e már.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..