Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

migfun

Well-Known Member
2013. május 28.
2 298
4 786
113
Mindenki éljen ott ahol akar és abban az országban és társadalomban aminek a törvényeit és normáit eltudja fogadni !
Azért, ha ezen elgondolás alapján az afgán nők többsége el akarná hagyni az országot, mert eddig voltak olyan jogaik, amik ezután nem lesznek, lehet, hogy a tálibok "kicsit" idegesek lennének.
Másrészt ezt történelmileg már korábban is akadályozta a mindenkori hatalom, voltak-vannak ilyen dolgok, mint röghöz kötés, évi egy nap a költözésre, vasfüggöny, országon belüli útlevél szükségessége... Az adófizetőt nem szívesen engedi ki egy állam sem a fennhatósága alól, mert akkor ugrik a munkaerő/adóbevétel.
Van igazság abban, amit mondasz a demokráciaexport mindenek felett való erőltetésének fölöslegességéről, de azért nem feltétlenül jó a nagy többségnek valami, ami az állam vezetőinek megfelelőnek tűnik.

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 297
10 980
113
Az autópályák után egy újabb ötlet, nem szaroznak a fiúk. Arra kíváncsi leszek, hogy lehet-e árat emelni majd miután meglesz a nyertes? Valamint, hogy országosan egységesek lesznek-e az árak....

Blitz97

Well-Known Member
2020. május 13.
4 886
12 037
113
Miben fogadunk hogy a 2019-es aranykeresztes vörös zászló most sem lesz kint a tisztavatáson?
Valakinek túl keresztény vót azt e'tünt..de hogy ezt mennyire utálom..
Azt a zászlót hiányolod, amely soha sehol nem jelent meg korábban a történelem során?
Amúgy meg az egyház és az állam szétválasztása után nem sok keresnivalója van egy állami rendezvényen. (Szerintem.)

M

molnibalage

Guest

Majd Wágner Péter, az ügyeletes szakértő mindenhol a lemiltől a tv-ig mag kimagyarázza, hogy nem úgy van az, majd és/vagy már konszolidálódnak.
Olyan szintű elfogultság van nagyhirtelen ezek felé, hogy milyen rendes fiúk, hogy pislogok.

Röhej.

merleg

Well-Known Member
2021. március 12.
1 685
3 346
113
Azt a zászlót hiányolod, amely soha sehol nem jelent meg korábban a történelem során?
Amúgy meg az egyház és az állam szétválasztása után nem sok keresnivalója van egy állami rendezvényen. (Szerintem.)
Az a zászló nem az egyházat képviseli, hanem a kultúránkat, annak a gyökerét. Helye van egy állami rendezvényen. (Szerintem.)

T

Törölt tag

Guest
Az autópályák után egy újabb ötlet, nem szaroznak a fiúk. Arra kíváncsi leszek, hogy lehet-e árat emelni majd miután meglesz a nyertes? Valamint, hogy országosan egységesek lesznek-e az árak....

Mondjuk ők (tudom momentumosok nem, de összemosták magukat a mocsokkal) anno csak 15-25 éves szerződéseket kötöttek, ráadásul külföldi cégekkel mindenféle felelősségvállalás nélkül.
Mire megszabadulna a vasút ezektől az elqrt szerződésektől azon kell rettegni, hogy visszatérnek és azt a keveset is visszacsinálják ami fejlődés az utóbbi években volt.

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 297
10 980
113
Mondjuk ők (tudom momentumosok nem, de összemosták magukat a mocsokkal) anno csak 15-25 éves szerződéseket kötöttek, ráadásul külföldi cégekkel mindenféle felelősségvállalás nélkül.
Mire megszabadulna a vasút ezektől az elqrt szerződésektől azon kell rettegni, hogy visszatérnek és azt a keveset is visszacsinálják ami fejlődés az utóbbi években volt.
Értem, de ez a relativizálás felmenti a Fideszt?
Nem azért vagyok erre dühös mert nem a Feri csinálja, hanem mert ne csináljon ilyet egyik sem.
Nem azért rühellem a Fideszt mert az Mszp-t szeretem, mert nem szeretem, mára Fidesznél is jobban rühellem őket. És a Dk-t is. Meg a többit is. Az hogy a szocik loptak nem mentség, ők azt mondták hogy levágják a kezét annak aki a közösbe nyúl...

csibeszke

Well-Known Member
2015. február 12.
1 787
4 275
113
Mondjad annak, aki ebben az időszakban dolgozott volna mondjuk 4 napot. Azt a kárt ki téríti meg? Tudod, én pl suli mellett dolgoztam.

A történet lényege nem ment azt. Azt tesz veled a hatalom, amit akar úgy, hogy előre nem is szól. Azt oldd meg es szopj. Hát a jó kurva édes anyjukat. Meg azoknak is, akik szerint ez így ok...
Ezt a posztot talán vissza kellene szívni! Valamint elnézést kérni a fórumtársaktól! ;)

Blitz97

Well-Known Member
2020. május 13.
4 886
12 037
113
Az a zászló nem az egyházat képviseli, hanem a kultúránkat, annak a gyökerét. Helye van egy állami rendezvényen. (Szerintem.)
Az előtt és azóta is elég jól megvoltunk/megvagyunk nélküle. Nem elég, hogy a gránitszilárdságú alaptörvénybe is belevésték, hogy "őrizzük hazánk keresztény értékeit"? Az is csak egy üres frázis, meg ennek a kiakasztása is csak egy jelképes valami.
na látod, ettől a gerinctelen mentalitástól hányni tudnék.
Csak nyugodtan, kedves egészségedre! :)
Ettől én még továbbra is úgy látom, hogy nem szabad a vallást és az államot összekötni, ezzel lehet egyetérteni és vitázni, kinek mi.. Másrészt pedig az a zászló egy mesterséges kreálmány: semmi köze se Szent István zászlajához, se a kereszténységhez így önmagában.

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
7 958
22 843
113
Nem tudja valaki, hogy a légi bemutatót valamelyik TV közvetíti és ha igen mikor?
Sajnos élőben nem tudom majd megnézni, mert az éhező nyomorgókkal küzdök lángosé. :)
Azt írja a port.hu, hogy a honvédségi légi parádét a Duna TV fogja közvetíteni 8.55-től. A médiaklikk oldalán online nézhető.
Jó pihenést nektek! :)

Blitz97

Well-Known Member
2020. május 13.
4 886
12 037
113
S melyik zászló nem mesterséges kreálmány Sherlock? :D De miért is kérdem én ezt egy alapvetően liberális érték rendel rendelkező embertől...eh forget it.
Van némi különbség a történelem során valamint napjainkban használt lobogók és a kormányzat által kitalált mesterséges valami között...

(Igazad van, ha egy sötétben bujkáló rémhírterjesztő ellenforradalmárnak állítasz be, akit a brüsszeli Soros-szervezetek fizetnek, akkor tuti neked lesz igazad. :))

Laci1970

Well-Known Member
2016. július 23.
1 760
3 195
113
Értem, de ez a relativizálás felmenti a Fideszt?
Nem azért vagyok erre dühös mert nem a Feri csinálja, hanem mert ne csináljon ilyet egyik sem.
Nem azért rühellem a Fideszt mert az Mszp-t szeretem, mert nem szeretem, mára Fidesznél is jobban rühellem őket. És a Dk-t is. Meg a többit is. Az hogy a szocik loptak nem mentség, ők azt mondták hogy levágják a kezét annak aki a közösbe nyúl...
Persze, persze. Biztosan úgy van ahogy mondod, de a Tiktokon már Gyurcsányt követed.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby and zeal

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
2 268
9 266
113
tesla-bot-1-1280x720.jpg

tesla-bot-2.jpg

tesla-bot-3.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
A Boston Dynamics-nál most félre nyelték a hamburgert.

• Vicces
Reactions: Kim Philby and fip7