Ez a nap legjobb híre!Még marad, úgy tűnik
Fegyverszállítások Ukrajnába - Szijjártó Péter bejelentést tett
Egyre több ország indít fegyverszállítmányokat Ukrajna felé, az EU vasárnap aktiválta az európai békekeretet.infostart.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a nap legjobb híre!Még marad, úgy tűnik
Fegyverszállítások Ukrajnába - Szijjártó Péter bejelentést tett
Egyre több ország indít fegyverszállítmányokat Ukrajna felé, az EU vasárnap aktiválta az európai békekeretet.infostart.hu
Nektek működnek a netbankos cuccok?
Csak mert nálam egész nap hibát ír ki. (Cib)
Mit NEM lehet kapni ma Magyarországon euróért?A jelenlegi kormánynak 12 éve lett volna hogy bevezesse az eurót,ehelyett nagy melldöngetés közepette maradtunk a jó kis forintnál,ami az elmúlt napokban többször felkerült a legrosszabbul teljesitö valuták közé
Micsoda???...Ezek az országok..ne nevetess ...pls...semmivel sem különbek,mint mi....csak a szokásos sírás...tegyél érte ,hogy jobban élj és ne az államtól várd....köszike.Akkor említsük meg azért hozzánk hasonló gazdasági struktúrájú országokat amiket bevezették az eurót:
Ciprust Észtországot,Görögországot,Lettországot,Litvániát,Szlovákiát,Szlovéniát
Érdekes módon mindegyik megelőzz minket életszínvonalban/életminőségben.
Bocs, ha rosszul emlékszem, de te nem tűzoltó vagy? Katasztrófa védelmis kollégákat kérdezd Paks környékén, ők biztos nagyobb tudással rendelkeznek mint az itteni átlag fórumozó. Bocs, ha valakit megbántok ezzel! Tudjuk, hogy itt mindeki is mindenhez is jobban ért! Vicc volt!!!!No, lenne egy pár gyors kérdésem, az se baj ha olyan válaszol aki tényleg ért hozzá:
Jód profilaxishoz jód tablettát recept nélkül be lehet szerezni? Ha nem, csak központi raktárból osztható cucc? Tudom utána is olvashatnék, de bízom a fórumban, hogy hamarabb megvan a frankó válasz! Ha nem lehet, milyen alternatívák vannak.
Nem vagyok lapos föld hívő, de egyre inkább azt gondolom, hogy egy ici-pici készülődés nem árthat meg!
Ki mit tenne még meg, mint esetleges óvintézkedés a család érdekében, HA ne adja az ég, elkezd itt ott pukkani ez meg az ?!
Köszi minden építő választ!
A “jódtabletta” igazából jodid vegyület, ezt szükség esetén államilag osztják. De egy adott kor felett már nem is feltétlen szükséges szedni, mert más a jodidháztartás.No, lenne egy pár gyors kérdésem, az se baj ha olyan válaszol aki tényleg ért hozzá:
Jód profilaxishoz jód tablettát recept nélkül be lehet szerezni? Ha nem, csak központi raktárból osztható cucc? Tudom utána is olvashatnék, de bízom a fórumban, hogy hamarabb megvan a frankó válasz! Ha nem lehet, milyen alternatívák vannak.
Nem vagyok lapos föld hívő, de egyre inkább azt gondolom, hogy egy ici-pici készülődés nem árthat meg!
Ki mit tenne még meg, mint esetleges óvintézkedés a család érdekében, HA ne adja az ég, elkezd itt ott pukkani ez meg az ?!
Köszi minden építő választ!
Nem, nincs ebben semmi bántó. Az vagyok, de nem a polgári védelmi vonalon dolgozom, és ide azért ír sok olyan ember aki nagyon nem hülye, lehet pont pár ABV-vel foglalkozó mérnök is van köztünk! Több vonalról próbálok tájékozódni, ez a fórum az egyik!Bocs, ha rosszul emlékszem, de te nem tűzoltó vagy? Katasztrófa védelmis kollégákat kérdezd Paks környékén, ők biztos nagyobb tudással rendelkeznek mint az itteni átlag fórumozó. Bocs, ha valakit megbántok ezzel! Tudjuk, hogy itt mindeki is mindenhez is jobban ért! Vicc volt!!!!
Tudom, nem is akarom elkezdeni szedni, annyit én is tudok, hogy néhány órával az esemény előtt ér max valamit.A “jódtabletta” igazából jodid vegyület, ezt szükség esetén államilag osztják. De egy adott kor felett már nem is feltétlen szükséges szedni, mert más a jodidháztartás.
Másrészt egyelőre semmi szükség ezen pánikolni, nem indokolja semmi a szedését.
Szerintem ne nagyon variáld az életedA sajátos sorozat folytatódik...
Balázs általános iskolába megy - rendszerváltás
Balázs gimibe megy - meghal Diana egy nappal előtte
Balázs egyetemista alig pár napja - 9/11
Balázs elkezd dolgozni főállásban - 2008-ősze, a nagy hitelválásaas válgás
Balázs állást vált - COVID 3 hónap múlva
Balázs állást vált no,2 - orosz-ukrán balhé
Amikor Pompeius kezébe vette a keleti háborút, újrakezdte a tárgyalásokat Phraates III ; megegyezésre jutottak, és a római -pártus csapatok i. e. 66/65 -ben megszállták Örményországot , de hamarosan vita alakult ki az Eufrátesz Róma és Pártia közötti határa miatt. Pompeius nem volt hajlandó elismerni a „királyok királya” címet Phraates számára, és választottbírósági eljárást ajánlott fel Tigranes és a pártus király között Corduene miatt . Végül Phraates érvényesítette felett Mezopotámia , kivéve a nyugati negyedében Osroene , ami lett egy római függőség. Római -pártus háborúk - https://hu.abcdef.wiki/wiki/Roman–Parthian_WarsA világ nem látott olyat, hogy megtámad valaki egy szomszédos országot, mert csak felmerült, hogy egy védelmi szövetség tagja lesz. Mindezt úgy, hogy az agresszor polgárháborút szított és megszállta az ország egy részét korábban. És az idejárók egy része szerint ez tök rendben van. És írnak olyanokat, hogy
Lehet, hogy félreértem, de akkor digitális gépek érzékelőivel is lehet ezt csinálni, ha a színek tudnak áramerősséget (?) szabályozni?
Nemrég túrtam bele, a száloptikai gyrostabilizált holmik, panoráma periszkópok, gps-ek így mérnek és adnak jelet. Gyakorlatilag nem meglehet csinálni, hanem használatban van a dolog. Igaz, a színek szintjéig nem ment abban a folyamatban a dolog, de a nyomtatók ez alapján működve különítik el, mit látnak, mit milyen színben kell megalkotniuk. A fény hatására a félvezetőkön amik a fotokonduktorokat alkotják, szabad elektronok szabadulnak fel és lényegében ennek a túláramnak a mértéke és a többi érzékelőtől való eltérése adja meg a jelet, amit aztán egy harcjármű BMS-e feldolgoz és ez alapján küldi ki a helyzetét, irányát, illetve ez alapján tudja merre nézzen a periszkóp, stb...Lehet, hogy félreértem, de akkor digitális gépek érzékelőivel is lehet ezt csinálni, ha a színek tudnak áramerősséget (?) szabályozni?
Lenne értelme?
Ahogy most majd a csecsenek is elősegítik a békét! Igaz pogány...?Természetesen, hiszen ez elősegítene a békét. Te nem vagy európai ha ezt nem érted.
Pontosan ugyanúgy, bármennyire is hisztérikus az idegállapotod.Ahogy most majd a csecsenek is elősegítik a békét! Igaz pogány...?
Nem nem többek között neked hisztérikus az idegállapotod az ukrán topikban ha valaki nem putyinista...!Igaz pogány...?Pontosan ugyanúgy, bármennyire is hisztérikus az idegállapotod.
Nem sok újat mondott. Neurális csipeket rengetegen gyártanak, amik arra vannak kihegyezve, hogy vagy egy bizonyos AI specifikus algoritmust vagy többet sokkal hatékonyabban csináljanak, mint a klasszikus neumann architektúra. Annakidején a CPU mellé bekerült az aritmetikai koprocesszor, valószínűleg nemsokára lesz neural koprocesszor foglalat is az alaplapokon és nyomjuk tovább ugyanezt a dzsunka architektúrát halálig, mert visszafele kompatibilis...