M
molnibalage
Guest
Nem, te azzal nyitottál, hogy ezt a mentő hogy képzelte.Nyilván hülye vagyok többszázK balesetmentes km után, hogy meg mertem kérdezni a mindenhez IS értő molni közelében, hogy hogyan gondolta ezt a sebességválasztást lakott területen egy zebra közelében a mentő ...
Pont mit a kopaszhülye 130 és a Tököknél 130-cal közlekedő motoros, hogy ki készült arra?
Na de itt bazmeg visít a sziréna. Ha nem látod, hogy honnan jön, akkor nem váltasz irány és álló helyzetből nem indulsz el.
KRESZ alapoktatás, de minimum vezetéskor közli ezt veled az oktató.
PONT.
Ha ennyire ostoba vagy, akkor gyalogosként is bajba kerülsz.
De hát gyalogost is láttam már mentő előtt átfutni a Erzsébet tér sarkán, mert a kocsik megálltak, ő meg látta a "lehetőséget".
Ott is pár gyalogos velem együtt mondta hallhatóan, hogy faszfej.
Nem 130-cal ment a mentő a képek alaján. Képkocka / távolságokat nézve.Ja, és magyarázd el a piros autósnak, hogy milyen ügyes volt a mentő, meg milyen hülye a fehér furgon ..., ha túlélte ...
Azért majd nézd meg, hogy mennyit látsz kikanyarodáskor a Mórából a Szent Istvánra a fasortól, ha egy mentő a másik oldalon mondjuk előzi a sort, vagy csak megjelenik ott 130al, ahová te éppen kanyarodnál ki ...