Beszélgető

Aki tud az tankoljon, mert ez tényleg igaz. Ma a "lábamat is lejártam" mire találtam kutat ahol volt 95-ös!

Lassan jöhet a holtankoljak.hu-ra a kiegészítés a ár mellé, hol van készlet...
Rutintalanok vagytok velem egyutt...
En tavasz ota mindig telenyomtam ha beesik haromnegyed ala. Most ez az 5literes mizeria kicsit cumis volt mert mult heten naponta jartam a kozeli AVIA kutra, a gyerekek miatt tobbe kerult mintha teleraktam volna 100-asbol a ket kocsit...
Ugyhogy penteken szabadnapos leszek es atmegyek a Molra, sokkal messzebb az sincs, batankolok es veszek 40l 100-ast, elall egy darabig, es van ha kell.

Aki tud az tankoljon, mert ez tényleg igaz. Ma a "lábamat is lejártam" mire találtam kutat ahol volt 95-ös!

Félig voltam, teleraktam. Rákérdeztem a kutasnál (MOL) azt mondja minden nap elfogy (valamikor napközben) aztán másnap hajnalban jön az új adag... így mendegél most nagy Budapesten...

• Tetszik
Reactions: enzo
Félig voltam, teleraktam. Rákérdeztem a kutasnál (MOL) azt mondja minden nap elfogy (valamikor napközben) aztán másnap hajnalban jön az új adag... így mendegél most nagy Budapesten...
Szerintem, mi is adunk üzemanyagot az ukránoknak. Lehet, hogy nem közvetlenül, hanem 3. országon keresztül. Hallottam ilyen meséket, hogy a szászhalombattai olajfinomító "gyengélkedik", azért van hiány az üzemanyagból. Meg az osztrákoknál is "gyengélkedik", karbantartás van, stb. Na, ezeket nem hiszem, ezek falszövegek.

Szerintem, mi is adunk üzemanyagot az ukránoknak. Lehet, hogy nem közvetlenül, hanem 3. országon keresztül. Hallottam ilyen meséket, hogy a szászhalombattai olajfinomító "gyengélkedik", azért van hiány az üzemanyagból. Meg az osztrákoknál is "gyengélkedik", karbantartás van, stb. Na, ezeket nem hiszem, ezek falszövegek.
Ukrajnaban nincs működő finomito.
A benya nagy reszet a lengyel hataron tartalykocsizzak at, de a gabonaszallito hajokat is lefejtik, a tank mindennel elmegy. Tuti viszunk ki uzemanyagot, nem is keveset.

Gcibuták, egyszerűen gcibuták! Egy FOS! Ezerszer el lett mondva mi van, mégse akarják érteni, csak Brüsszelben árulni a hazát, majd beállítani valami magyarok melletti cselekedetnek.

Gcibuták, egyszerűen gcibuták! Egy FOS! Ezerszer el lett mondva mi van, mégse akarják érteni, csak Brüsszelben árulni a hazát, majd beállítani valami magyarok melletti cselekedetnek.
Gyöngyösi azért az átöltözőszoba mintapéldánya. 1-2 éve még a Krímen parádézott, azok oldalán, akiket most nőerőszakoló állatnak próbál lefesteni. Oké, h aki politikusnak áll, annak legyen gyomra, meg nincs örök ellenség, csak örök érdek, de azért na, nem minden választó emlékezete olyan, mint az aranyhalé.