Beszélgető

Ez már tényleg vicc...
" Szombathelyen például jelenleg az orvosok hat év és kilenc hónapra kínálnak időpontot a betegeiknek térdprotézis műtétre,"

Nem elrontani akarom a viccet, csak leírom, h működik: adott a sebész. Konferenciákon dumcsi hasonlókkal. Ott kinevetik, h az államiban csak 2-2,8 millát visz haza havonta. Először csak pár műtét magánban a havernál. Aztán "társul" is és azon kapja magát, h csak megszokásból jár be a kórházba és francokat akar műteni, inkább átirányít maszekba. Persze a diagnosztikát megcsinálja, meg kummant olyanokat, h a füled ketté áll. Ha csóró vagy, várakozol (jó esetben másnak feltűnik és ellátnak hamarabb), ha meg van pénz elmész a maszekjába, ahol szinte le is szippant a recepciós bögyöske. Mesélhetnék az implantátum gyártók összefonódásáról, a nővérek "szerepéről" de felesleges. Az eü. legnagyobb baja az az emberi silányság. Tisztelek és ismerek kivételeket, de ez ilyen világ. :( Bocs az offért.

Nem elrontani akarom a viccet, csak leírom, h működik: adott a sebész. Konferenciákon dumcsi hasonlókkal. Ott kinevetik, h az államiban csak 2-2,8 millát visz haza havonta. Először csak pár műtét magánban a havernál. Aztán "társul" is és azon kapja magát, h csak megszokásból jár be a kórházba és francokat akar műteni, inkább átirányít maszekba. Persze a diagnosztikát megcsinálja, meg kummant olyanokat, h a füled ketté áll. Ha csóró vagy, várakozol (jó esetben másnak feltűnik és ellátnak hamarabb), ha meg van pénz elmész a maszekjába, ahol szinte le is szippant a recepciós bögyöske. Mesélhetnék az implantátum gyártók összefonódásáról, a nővérek "szerepéről" de felesleges. Az eü. legnagyobb baja az az emberi silányság. Tisztelek és ismerek kivételeket, de ez ilyen világ. :( Bocs az offért.
detto szeged.......és tényleg csak 1-2 kivétel van......"
Az eü. legnagyobb baja az az emberi silányság
és a mérhetetlen kapzsiság.......

detto szeged.......és tényleg csak 1-2 kivétel van......"

és a mérhetetlen kapzsiság.......

Dettó Miskolc.
Egészségügyben dolgozó- (alsóbbrendű helóta)-ként nap, mint nap tapasztalom.
Olyan mértékű az egészségügyi társadalom szétszakadása (is, meg a többi leírt jelenség), hogy már a szakdolgozók sem fogadják még a köszönésünket sem.

Gyorsan teszem hozzá, hogy most, amikor a közeljövőben gyászra kell felkészülnöm, akkor szerencsére olyan szakdolgozókkal és orvosokkal kerültem kapcsolatba, akik a harminchárom évvel ezelőtti, kezdő kórházi éveimet, az akkori emberi kapcsolatokat és segítőkészséget juttatják eszembe.

...igaz; ez vidéki kis kórházban történt...(fejvakarás)

De hogy legyen on topik is:

Apu öltözhetek sírnak a farsangon?
  • Miért, mi is voltál tavaly?
  • Hát kislány.
  • De fiam tudod, hogy bolond aki a sír egy lány után...

Elnézést, nem akarok Árpicsek babérjaira törni;)

Hát azt hittem a kollégáim normálisabbak. Bejöttem az irodába, az egyik kolléga látom a böngésző MSN híroldalát olvassa, egyszer csak megszólal.... "most írja a sajtó, hogy Putyin meg akarja támadni, és visszaszerezni Alaszkát" Mondtam neki hogy emeletes baromságokat ne mondjon...erre ő, hogy annyira őrült, hogy tuti megtámadja az usát, mert miért hazudna a sajtó.... :D Meg hogy nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél... mondom mi van??? Hagytam rá, mert egy irodában vagyunk....

Szívem szerint pallost, lóháton választanék de hát rossz korba születtünk :/
A kesztyűt természetesen fölveszem. A részletekre térjünk vissza tavasszal, akkor geográfiailag is
kb egy helyen tartózkodunk majd.
Työtyikém, egyrészt nincs az a ló, amelyik megtűrné a csontos seggedet a hátán, másrészt a bicikliküllő karjaid egy pallost felemelni sem bírnának! Amúgy minden más stimmelt! :D

• Imádom
Reactions: Flamand and sixtus
Visszatérve, mivel magyar/székely családból származom, kutyabőrrel a hátam mögött, örökölt "vitézi címmel" súlyosbítva, kötelezően kell elégtételt kérnem. A bringán kívűl lehet kés, sör, ököl. Asztalitenisz, röplabda, teniszt sajna nem vállalom, de a tollast igen, 1/1 focit is. Csak ha valaki még párbajozna....

De a szőrtel bringa...
Ököllegyenököllegyenkérlekököllegyen
fingers-crossed-jenny-hagel.gif

Hát azt hittem a kollégáim normálisabbak. Bejöttem az irodába, az egyik kolléga látom a böngésző MSN híroldalát olvassa, egyszer csak megszólal.... "most írja a sajtó, hogy Putyin meg akarja támadni, és visszaszerezni Alaszkát" Mondtam neki hogy emeletes baromságokat ne mondjon...erre ő, hogy annyira őrült, hogy tuti megtámadja az usát, mert miért hazudna a sajtó.... :D Meg hogy nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél... mondom mi van??? Hagytam rá, mert egy irodában vagyunk....

Igazából az a cifra nálunk is kötelező jelleggel az msn a kezdőoldal céges szinten, el se lehet állítani...

Igazából az a cifra nálunk is kötelező jelleggel az msn a kezdőoldal céges szinten, el se lehet állítani...
De egyszerűen tényleg ilyen hülyék az emberek??? Magukat tanultnak tartott, vezetői pozícióban is??? Mert ha lemegyek a csomagolótérbe, és a 8 álltalánosos (nem rosszból) kollégáknak előadom ezt a baromságot, még ők is kiröhögnek páran...nyalván lesz egy csomó olyan aki megeszi, de velük mondjuk a F.O.S média mellélőtt, mert sokan funkcionális analfabéták, így csak a hallható, és látható médiát fogyasztják...mondjuk ott is van elég sok sz@r...

Työtyikém, egyrészt nincs az a ló, amelyik megtűrné a csontos seggedet a hátán, másrészt a bicikliküllő karjaid egy pallost felemelni sem bírnának! Amúgy minden más stimmelt! :D
Te meg már a ló fülét is levágnád a második megmozdulásoddal.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

11 évig tanultam oroszul annó, de egy pohár vizet is nehezen tudnák kérni a közös túristanyelven kívül (mutogatás). Lehet itt az ideje a pince mélyéről a porosodó tankönyveket előhalászni ha nem ette meg a penész és az egér..? A készülő változások szelét fogja mutatni hogy felértékelődnek majd a tolmácsok és fordítók..
Ne aggódj, ezt a mutatványt olyanokkal is láttam, akik 11 évig angolt tanultak.

Ez teljesen "normális".
Nekem anyósom ilyen, csak ő a Kossuth rádiónak hisz el mindent. Fel sem merül benne, hogy valami nem úgy lenne, ahogy mondják. De még a valós tapasztalatok sem rengetik meg a világképét.
Szegény anyám meg az ATVs volt.
Hiába, vannak akik szeretik a készen kapott realitásokat világnézettől függetlenül.

Ez teljesen "normális".
Nekem anyósom ilyen, csak ő a Kossuth rádiónak hisz el mindent. Fel sem merül benne, hogy valami nem úgy lenne, ahogy mondják. De még a valós tapasztalatok sem rengetik meg a világképét.
Szegény anyám meg az ATVs volt.
Hiába, vannak akik szeretik a készen kapott realitásokat világnézettől függetlenül.
Ugyanaz itt is. Hir TV és Magyar Nemzet....:)

• Tetszik
Reactions: Árpicsek