Amúgy most a bajszos a főnök, ha lehet választani, akkor inkább Kati néni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A bajszos volt már "főnök": amikor Plagi-Pali lemondott, akkor egy darabig ő vitte ezt a feladatkört. Azt is túléltük...Amúgy most a bajszos a főnök, ha lehet választani, akkor inkább Kati néni.
Most okosítottam ki magam, automatikusan átmenetileg a mindenkori házelnök gyakorolja köztársasági elnöki jogokat.A bajszos volt már főnök: amikor Plagi-Pali lemondott, akkor egy darabig ő vitte ezt a feladatkört.
Igen tudom, de Köverének másodszor jut ez a szerep, ami azért alighanem történelmi rekord.Most okosítottam ki magam, automatikusan átmenetileg a mindenkori házelnök gyakorolja köztársasági elnöki jogokat.
olvasd el azt, amit az illető írt."A kegyelmet kapott igazgatóhelyettes nem méltó a pedagógusi pályára, mert bár ő nem követett el pedofil bűncselekményt, de megpróbálta pedagógusi tekintélyével visszaélve eltussolni az ügyet."
Szerintem úgy ítélték meg, hogy ha elkezd Novák magyarázkodni, akkor folyamatosan lebegtetve lett volna akár több hétig a téma.@BigTony Annyit hozzátennék, h Orbán a Szájer-ügyből is kijött, illetve a háború kitörésénél is azt hittük, h kész, pont a választások előtt, ekkora pofon..
De tény, h támadható ügy, nagyon jól felépítve, Novák és Varga is hibáztak, h nem indokolták meg, és a jobbos sajtó is elbaszta.
A szájer-ügy is támadás volt. Mindenki tudta vagy 20 éve, hogy Szájer szakállasbácsi. Brüsszelben ráadásul ez nem ciki, hanem dicsőség. A majd 800 EP képviselőből vajon hány ilyet lehetne találni?@BigTony Annyit hozzátennék, h Orbán a Szájer-ügyből is kijött, illetve a háború kitörésénél is azt hittük, h kész, pont a választások előtt, ekkora pofon..
De tény, h támadható ügy, nagyon jól felépítve, Novák és Varga is hibáztak, h nem indokolták meg, és a jobbos sajtó is elbaszta.
Neked is azt ajánlom, hogy mielőtt ilyet kijelentesz, hogy
olvasd el azt, amit az illető írt.
Ott volt az mszps a cigiskartonokkal a kocsijában.. Ő nem tudta, hogy került oda.. (jó, mondjuk ott meg sejthető az szbu-s szál) Szájer is mondhatta volna, h ő egy bridzspartira ment, ő lepődött meg a legjobban, amikor elkezdték ledobálni a ruháikat..A szájer-ügy is támadás volt. Mindenki tudta vagy 20 éve, hogy Szájer szakállasbácsi. Brüsszelben ráadásul ez nem ciki, hanem dicsőség. A majd 800 EP képviselőből vajon hány ilyet lehetne találni?
Az is politikai támadás volt, nem véletlen mentek pont arra a drogos buzipartira, mert biztos volt vagy 20 másik abban az időpontban Brüsszelben.
1 éve kapott kegyelmet a csávó. És a leírásból látszik, hogy az Origo anno felült az RTL bulvárvonatára, mert az volt ráírva, PEDOFIL.
Szerencsétlennek azért kellet sittre mennie, mert kellett mutatni, hogy na nálunk lecsapnak a pedofilokra, meg azokra, akik segítik őket.
Ahhoz, hogy ebből az ügyből ennyi idő után 2 ilyen buktát lehessen aratni, legalább olyan komoly nyugati titkosszolgálati munka kellett, mint Dezső András cikkéhez, és KGBéla le/megbuktatásához.
Ja, közben az eredeti írásom olyan hosszúra nyúlt, hogy erről el is feledkeztem.Váratlan fordulat, hogy Varga volt férje is lemondott minden tisztségéről. Mintha Varga lelépése már tervezett is lett volna....
Ja, közben az eredeti írásom olyan hosszúra nyúlt, hogy erről el is feledkeztem.
Ez is azt erősíti, hogy itt komoly támadás van a háttérben, és ezeket vagy megvették, vagy patkányuraméknak már ajánlottak valamit, hogy ilyen gyorsan megvilágosodott, és Tónizni kezdett.
Most attól függetlenül, hogy mit gondolok Tóniról, meg a dologról én egyszerű közemberként, ez egy NERhuszár, aki hirtelen a mai nap látszólag az óceánba vetette magát...
Ilyet még ilyen magasan lévő NER-es nem csinált. Ezért is gyanús ez az egész.
És hogy kicsit megvilágítsam miről is beszélek:
![]()
Vona Gábor pártja szerint több kell Novák Katalin lemondásánál
Márki-Zay Péter szerint Varga Judit elkésett, Jakab Péter a parlament feloszlatását követeli.index.hu
Én is. Olvas el az írását. Tónizik, meg hogy ő nem ilyen országban akar élni stb. Frontális támadás a NER ellen. Úgy, hogy reggel még teljesértékű NERhuszár volt.Most kiről beszélsz? Mert én Varga férjéről írtam.
Én megértem a faszi sértettségét. A házasságuk a kormányzati szerepre ment rá.Én is. Olvas el az írását. Tónizik, meg hogy ő nem ilyen országban akar élni stb. Frontális támadás a NER ellen. Úgy, hogy reggel még teljesértékű NERhuszár volt.
Szerinted ilyet csak úgy meg mer lépni onnan bárki is?
Utoljára ilyet Hadházy csinált, de ő a fideszben súlytalan volt.
Simicska meg simicska. Hol van? Hát sehol. Mitől lett ilyen bátor ez az ember hirtelen?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..