Ezt csak berakom ide, mint műszaki érdekességet:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Agonny?Ez is a lényege, csak a vélemény a lényeg, nem számít a nem, kor, társadalmi réteg, csak hogy mit mond.
Te sem úgy vagy itt mint pl. Horváth Sándor, 41 éves Alagbetyárdobozi lakos, a helyi kocsmáros, hanem mint "gonny"...
Ha megkukacolnak, az megtagelés?Csak én nem kapok értesítést ha meg vagyok tagelve egy hozzászólásban?
Nem hsz. idézés vagy válasz, hanem meg @-elés.
Mondjuk igen......Mert tag és tag között is van különbség. Én például úgy tageltelek, hogy semmiféle hüjjje brit választ nem vártam pusztán történelmi tényt állapítottak meg.
Te mit néztél/csináltál, hogy mindenről pélók jutnak eszedbe?Agonny?
Ha megkukacolnak, az megtagelés?
Mondjuk igen......
van hímtag is...arról kapsz értesítést? Vagy csak fáj...
Ezt bezzeg észrevetted...Te mit néztél/csináltál, hogy mindenről pélók jutnak eszedbe?
Dehogy mindenről. Épp csak veled beszélt.Te mit néztél/csináltál, hogy mindenről pélók jutnak eszedbe?
Össze vannak heftelve a láncszemek? Így kvázi pálcaként funkcionálhatnak.Ezt csak berakom ide, mint műszaki érdekességet:
Össze vannak heftelve a láncszemek? Így kvázi pálcaként funkcionálhatnak.
Tessék!Hé, hol a csajos topik? Csak ezért jártam ide!
Hogy Te milyen kényelmes vagy kérlekJöttem dühöngeni. Fuck yeah, kirándulj itthon. Őrség. A menzeti park honlapja tök jó, de olyan tanösvényeket ajánlanak, ahová a helyi oviscsoportot érdemes elvinni, mert nem autózunk 2 órát az egy (1!) km-s tanösvényért. Találtunk máshol egy elég alaposnak tűnő túraleírást. Hát, csak éppen ott nem volt turistajelzés, ahol igazán kellett volna. 3 méterenként jel, ott, ahol egyértelmű, útelágazásnál semmi. És ez még nem minden. Némi plusz távval azért már a célegyenesre fordultunk rá. Volna. Jel volt, egyértelműen jelezte az irányt, csak út nem. Helyette dzsindzsa. Nem fű. Dzsindzsa. kisfák, bozót, vadszeder, méter magasan. Nem indulunk el magas sarkúban, de arról nem volt szó, hogy vigyünk bozótvágót is.
Ja, és a végén a pont az i-re. Önkiszolgáló étterem, és szervízdíjat számolnak fel. Többet fizettünk, mint Székesfehérvár legközepén egy menő olasz étteremben.
De legalább olyan közel bőgött a bika, hogy vigyázzba álltunk. (Sajnos nem mutatta magát, csak kiabált.)
A Magas-Tátrában szocializálódtam túrázásilag.Hogy Te milyen kényelmes vagy kérlek
Ebben az esetben megöregedtél.A Magas-Tátrában szocializálódtam túrázásilag.
Elképzelhető, de tényleg nagy elvárás, hogy egyértelmű jelzések legyenek, és út is legyen? Én kérek elnézést. De legalább megvan a diverzitás, kék, piros, zöld, négyzet, kör, kereszt.Ebben az esetben megöregedtél.
Én azon a véleményen vagyok, hogy sokkal izgalmasabb csak úgy elindulni.Elképzelhető, de tényleg nagy elvárás, hogy egyértelmű jelzések legyenek, és út is legyen? Én kérek elnézést. De legalább megvan a diverzitás, kék, piros, zöld, négyzet, kör, kereszt.
Én meg azt tanultam, h nemzeti parkban nem térsz le a kijelölt útról, mert esetleg szigorúan védett növényt, állatot taposol le, meg az ugye nem a te otthonod, te sem vennéd jó néven, ha valaki átcsörtetne a kerteden, mert épp arra izgalmas átvágni.Én azon a véleményen vagyok, hogy sokkal izgalmasabb csak úgy elindulni.
Aztán majd amerre visz.
nem csak np-ban lehet túrázniÉn meg azt tanultam, h nemzeti parkban nem térsz le a kijelölt útról, mert esetleg szigorúan védett növényt, állatot taposol le, meg az ugye nem a te otthonod, te sem vennéd jó néven, ha valaki átcsörtetne a kerteden, mert épp arra izgalmas átvágni.
De amint olvashattad a hozzászólás elején, az Őrségi Nemzeti Parkban voltunk, mert oda akartunk menni, nem a lakhelyem melletti rokkantföldek között akartunk kóvályogni.nem csak np-ban lehet túrázni
Te kis Magellan Crusoe.Én azon a véleményen vagyok, hogy sokkal izgalmasabb csak úgy elindulni.
Aztán majd amerre visz.
ehh megöregedtél, mondom énDe amint olvashattad a hozzászólás elején, az Őrségi Nemzeti Parkban voltunk, mert oda akartunk menni, nem a lakhelyem melletti rokkantföldek között akartunk kóvályogni.
Amúgy főleg a gímszezonban érdemes a kijelölt útról letérni és keringeni, vagy elindulni az orrunk után, mert az úgy izgi. Lehetőleg sötétedéskor vagy hajnalban. Mindenképp.
De csak azért, mert nem lövettem agyon magam ifjú koromban.ehh megöregedtél, mondom én