Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem egy csomagküldő írt SMS-t,hogy pontosítsam az adataimat.Futottatok már bele olyan telefonhívásba, hogy magyar számról hívnak, angolul, egy indiai v. pakisztáni, és azt mondják, hogy hallottuk, hogy van vmilyen szoftverproblémája?
Ez vmi új csalás?
Valami ehhez hasonló lehet?
Önt is hívta mostanában a "rendőrség" angolul? Mutatjuk, mi a teendő, ha valaki azzal jön, ellopták az adatait
Az elmúlt hetekben szerkesztőségünk több tagját is felhívták ismeretlenek azzal, az európai rendőrség, az Europol megállapította, hogy visszaéltek személyes adatainkkal. Az angol géphang arra próbálja meg rávenni a gyanútlan áldozatot, hogy az egyes gomb megnyomásával érdeklődjön a részletek...ma7.sk
Azonnal bontottam, mert nulla bemutatkozás után a cég nevét se mondta, idegesítő is volt, és látszott, hogy csak beszéltetni akar ...
Nekem néha ilyenek jönnek.Nekem egy csomagküldő írt SMS-t,hogy pontosítsam az adataimat.
Ez velem is többször előfordult. Meg ahol egy gyermekem pénzt kér, mert elvesztette az útlevelét kűlföldön. Meg ahol egyik gyefekem közli új telefonszámát. Mind fake.Nekem egy csomagküldő írt SMS-t,hogy pontosítsam az adataimat.
Ezzel még nem találkoztam, de tavasszal kaptam sms-t a szlovák Národná Diaľničná Spoločnosť (nemzeti autópálya társaság, vállalat) nevében, hogy tartozásom van feléjük. A tartozásról érdeklődhetek a NDS.com(!!) honlapon vagy a tel.számukon. Valami nagyon gyanús szám volt így utánkerestem guglin és egy Kinshasa-i telefonszámmal egyezett!Futottatok már bele olyan telefonhívásba, hogy magyar számról hívnak, angolul, egy indiai v. pakisztáni, és azt mondják, hogy hallottuk, hogy van vmilyen szoftverproblémája?
Ez vmi új csalás?
Önt is hívta mostanában a "rendőrség" angolul? Mutatjuk, mi a teendő, ha valaki azzal jön, ellopták az adatait
Az elmúlt hetekben szerkesztőségünk több tagját is felhívták ismeretlenek azzal, az európai rendőrség, az Europol megállapította, hogy visszaéltek személyes adatainkkal. Az angol géphang arra próbálja meg rávenni a gyanútlan áldozatot, hogy az egyes gomb megnyomásával érdeklődjön a részletek...ma7.sk
Azonnal bontottam, mert nulla bemutatkozás után a cég nevét se mondta, idegesítő is volt, és látszott, hogy csak beszéltetni akar ...
Képesek maszkolni valahogy a saját hálózati azonosítóikat is, így előfordulhat, hogy annak a telefonszámát írja ki a telefon akit utánozni próbálnak.Elképesztő, hogy mindenki munka nélkül akar pénzt, de az is, hogy pl. a szolgáltatónál NINCS olyan, hogy megnézd valóban ki hívott, valós személy-e, és nincs opció csalás bejelentésére.
Engem kínai hívott.Futottatok már bele olyan telefonhívásba, hogy magyar számról hívnak, angolul, egy indiai v. pakisztáni, és azt mondják, hogy hallottuk, hogy van vmilyen szoftverproblémája?
Ez vmi új csalás?
Megkívánt egy nyamvadt angolt,és pont kapóra jöttél neki.Engem kínai hívott.
Tököm tudja mit akart
Hm... engem Iránból hívtak 1-2 hete... Tuti felrobbant volna a telefonom, ha felveszem...Engem kínai hívott.
Tököm tudja mit akart
Engem kínai hívott.
Tököm tudja mit akart
Most van egy par uj, hetfon be talaltak azzal kezdte hogy bese mutatkozott megzsarol egy holgy hogy lebuktam a kondiban azzal hogy ot kukkolom meg a kiskoru lanyat edzes kozben es errol van bizonyiteka ha nem fizetek 150ezret azonnal elkuldi a munkahelyemnek csaladomnak es a rendorsegre a bizonyitekot.Futottatok már bele olyan telefonhívásba, hogy magyar számról hívnak, angolul, egy indiai v. pakisztáni, és azt mondják, hogy hallottuk, hogy van vmilyen szoftverproblémája?
Ez vmi új csalás?
kell egy Mossados zsugaMost van egy par uj, hetfon be talaltak azzal kezdte hogy bese mutatkozott megzsarol egy holgy hogy lebuktam a kondiban azzal hogy ot kukkolom meg a kiskoru lanyat edzes kozben es errol van bizonyiteka ha nem fizetek 150ezret azonnal elkuldi a munkahelyemnek csaladomnak es a rendorsegre a bizonyitekot.
Utana en is bemutatkoztam mint kave xy ormester folytassuk akkor a tarsalgast.
Le is rakta
Ja szomszedot be talalta egyszer az unokazos 100+eves mamika volt de santitott neki a story (amugy o meg talalkozott az hasburgokkal volt is egy zsepie a kiralytol vagy mi ja meg hitler alairasa is ,mellette a szovjet munka erdem rendel vagy mivel) es szolt nekem meg ocsemnek mivel tudta hogy egyenruhasok vagyunk es mi mentunk le az autohoz ami varta annyira nem volt oszinte a fiuk mosolya mikor ocsem a sofort fejet kapasbol a kormanyba verte es a kollegak terdeltek rajtuk nem sokkal kesobb.
Engem meg még a csalók sem hívnak, brühüm.
Elég gagyi. A nagymutter bátyjának a zsoldkönyve jobban nézett ki. Volt rajta két villám.kell egy Mossados zsuga
Lehetőleg Eli Kopter néven
Engem allandoan…volt hogy valami perverz bele lihegett aztan en is vissza ez ment par percig aztan le tiltott sajnos…elem mikor ilyenek hivnak jot szorakozok rajta (gyerekkent sokat telefon betyarkodtunk)Engem meg még a csalók sem hívnak, brühüm.
Neked azt mondták, hogy az telefon 'betyárkodás'?bele lihegett aztan en is vissza (gyerekkent sokat telefon betyarkodtunk)
Miért nálatok angilaliába hogy mondják ?Neked azt mondták, hogy az telefon 'betyárkodás'?
Oh my, oh my.....
nekem a Telekom írogat SMS-t, hogy a megrendelt szolgáltatás eléréséhez nyissam meg a linketNekem egy csomagküldő írt SMS-t,hogy pontosítsam az adataimat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..