F
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már volt,igaz kissé szolidabbEközben Flamandéknál
Nálam megy.MEK.OSZK csak nálam nem működik, vagy levágták azt is?
Szerintem ez sokkal jobban illik ide
Maradtál volna csöndben :/Sziasztok @Busho3301 + @Tcat . Olyan gonddal fordulok hozzátok, hogy Ogretanknak lejárt a tíltása, nekem írt, mert nem tud belépni ugyanis nem tudja a jelszavát. A jelszó megváltoztatására nem kap vmiért kódot sajnos. Azt kérdezi, hogy mi ilyenkor a teendő.
Én is szeretlek még mindig Higi baby!Maradtál volna csöndben :/
Én is szeretlek még mindig Higi baby!
Bro!Üdv a --süllyedő-- hajó fedélzetén! ... +
.
Bro!
Ma nagyon ragadozó vagy.
Röffents be egy Toscana-i szivart, egy jó rosé-val....
Jó lesz.
Toscano vagy Nostrano?Bro!
Ma nagyon ragadozó vagy.
Röffents be egy Toscana-i szivart, egy jó rosé-val....
Jó lesz.
Toscano.Toscano vagy Nostrano?
Az úgy autentikus ha kézzel töröd ketté, nem?Toscano.
Szigorúan pengével vágva, gyufával előmelegítve, majd meggyújtva.
Nem, nagyon nem.Az úgy autentikus ha kézzel töröd ketté, nem?
ok, de a kettétörés/vágás maga az igen.Nem, nagyon nem.
Igen, az két szivar.ok, de a kettétörés/vágás maga az igen.
Legalábbis azt olvastam, hogy direkt erre volt, hogy megoszd a barátoddal pl.
Á, megvan a Nostrano-hoz írták:Nem, nagyon nem.
Én mondjuk inkább (cigi+) pipás vagyokIgen, az két szivar.
Középen vastag, a két végén vékonyodik.
És az a jó szokása van hogy lehet napokig rágcsálni mint a bagót, vagy ha beáztatja a végét valamibe az ember, pl jó konyak, lehet csócsálni.
Nem feltétlenül kell meggyújtani.
Lehet bármi, szivar,cigi,snussz,bago.
Te szentségtörő.Igen, az két szivar.
Középen vastag, a két végén vékonyodik.
És az a jó szokása van hogy lehet napokig rágcsálni mint a bagót, vagy ha beáztatja a végét valamibe az ember, pl jó konyak, lehet csócsálni.
Nem feltétlenül kell meggyújtani.
Lehet bármi, szivar,cigi,snussz,bago.
Szivarhoz sör? :Ofélbevágva ossza meg őket a barátjával egy eszpresszó vagy sör mellett.
A bolhás is dohányzik?Én mondjuk inkább (cigi+) pipás vagyok
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..