Meglepően gyorsan kint volt a segítség, s nem akarok untatni itt senkit, de egy fejsérülés miatt 112 - ami szintén sokszor áll támadás alatt hogy mennyire szar - full profi kikérdezést csinált, utána mentő viccen kívül konkrétan 10 percen belül BEÁLLT az uszoda kültéri medencéje mellé, eleve az úszómesterEK már egy korrekt nyomó sapkakötést sebtisztítás után!, kikérdezést protokoll szerint letoltak! - ki vagy, hány ujjamat látod, tudsz számolni, nincs hányinger, nem szédülsz, etc etc. s ami a cserkó a hab tetején, jött 2 rendőrautó is meg 3 rendőr...
Ennek örülök.
Sajnos nekem más tapasztalatom volt az utóbbi időben, (már írtam a fórumon). Apum infarktust kapott, nem jött a mentő, végül nekünk kellet bevinni.
Jó napot kívánok, Tiszteletem, Kérem szépen, Köszönöm szépen. Érdeklődő vagy hálás, barátságos tekintet, érhető tiszta beszéd, nyílt, őszinte testbeszéd.
Csodákra képes, saját tapasztalat.
Többnyire igen. Általában ez a helyes út.
Én lekopogom eddig nem volt ilyen bajom, amikor utoljára 2 éve sürgősségire kellett mennem akkor elláttak egy órán belül (eltört a nagylábujjam).
Nekem egy 10 éve volt, hogy kilátszott a sípcsontom, így vitt be a rokon a merényibe.
Ülőhely nem volt, a folyósó összepisálva ki tudja mi óta.... Ott álltam (!) ilyen állapotban vagy 6 órát. Fantasztikus élmény volt
Nem akartam bemenni, de túl széles volt a sebb, így magától nem tudott elállni a vérzés, varrni kellet.
Tény, hogy nem voltam életveszélyben, de nem volt túl jó élmény.
Másik élményem talán 4 éves, hirtelen egyik napról a másikra elszállt minden erőm, és belső vérzésem volt (gyomor, bél).
Mind ez nem szűnő fájdalommal. Hiába írt a háziorvos sürgősségi beutalót, szartak rám a kórházban. Többször is bementem, mindig haza küldtek, hogy ennyitől nem vérzek el XD
Voltam ultra hangon, nem látszott semmi, vérvétel nem rák stb...
Mondták megtükröznek, de mivel nem vagyok életveszélyben így fél év.... Fél évet voltam táppénzen folyamatos fájdalommal, erőtlenül! Fél év alatt amúgy nagyrészt saját magamtól meggyógyultam, ugyanis gyógyszert se mertek adni amíg nem tudják mi bajom. De 4 hónapig véreztem!
Megtükröztek alul felül (XD) erre utána lebasztak, hogy miért csak most jöttem be. Tiszta foltos belülről a vastag belem, gyomrom fekélyes stb...
Azt mondtam nekik, fél éve is jöttem volna amikor véreztem is, meg görcsöltem meg fájt is, csak ti nem voltatok hajlandóak megtükrözni, mert nem értetek rá!
Akkor kicsit elhallgattak, majd jött a "hát most ennyi idő után mit csináljunk magával?" című műsor, mire csak annyit mondtam, hogy most már semmit. Megköszönöm a Jó Istennek, hogy nem haltam meg, mert nem rajtatok múlt , hogy mi lesz ennek a vége.
Nah mindegy, teljesen azóta sem épültem fel, és persze azóta sem tudják mi bajom volt.
Nekem pl. ilyen élményeim vannak.
Egyéb családi élményekről inkább nem is beszélek...