Eriggyetek már a picsába, milyen vonalon jártok ti Hévvel, van valami rejtett Blaha - Avas vonal amit én nem ismerek

?!
Soha semmi bajom nem volt a HÉV-en, pedig pár vonalat használtam vagy használok napi szinten néhány évtizede. Egyszer újraélesztettem egy nőt, de kb. ennyi.
Figyu, nekem van egy haverom, ő is mindig az élet napos oldalán van, mint te.
Volt egyszer egy vicces beszélgetésünk még közép suli után. Mondta, hogy nem hiszi el, hogy én mindig verekedésbe keveredek, bezzeg ő sosem... Biztos keressük a bajt.
Én meg emlékeztem , hogy miket siránkozott a HÉV miatt, szóval megkérdeztem, hogy amúgy eddig hányszor raboltak ki a HÉV-en?
Mondta, hogy hát egy párszor....
Én meg mondtam neki, hogy engem meg egyszer sem. De én ezért keveredek verekedésekbe te meg nem
Nem akarom osztani az észt, hogy most milyen a HÉV
, mert nem tudom, de a ráckevei meg a csepeli héven is mindig volt valami balhénk amikor fiatalok voltunk. Konkrétan nem tudom megmondani, hány olyat láttam, hogy mikor megállt a HÉV, akkor a C-kat elvett egy táskát/vagy letépet egy nyakláncot és elrohant.
Nem poénból szerveztek annak idején 5 fős kaller kommandókat a BKV-sek a ráckevei HÉV-re. Ugyanis az hagyján, hogy rendszeresen nem vettek jegyet a delikvensek, azt megpofozták a kallert, de a végén már célzottan ki is rabolták őket!
Jah, hogy ezt nem mondta be a TV?
Hát igen, sok minden mást se mondott be akkoriban
A rendőrségi csoda statisztikáról ugyan ez a véleményem. Egyszer kerültem bele, akkor is csak azért mert kijött a készenléti rendőrség, mert lövések dördültek (rám lőttek gázriasztóval).
A valóságban meg igen sok "verekedésbe" keveredtem bele, igen változatos módokon. Csak ha megagyalod a késes cigust, az nem megy feljelentést tenni...
És túloldalról nézve a rendszeresen kirabolt haverom is az elsőnél tett feljelentést, utána már nem, hiszen minek?
Telebi sz@rták az egészet.
Az ezekben a statisztikákban lévő vagyon elleni adatokat szorozd meg legalább 5-el, a "garázda" és könnyű testi sértéseket meg legalább 3-al.
Jah, és amikor 3-an agyon akartak verni, ebből egy a már említett gázriasztóval lőtt rám, egy másik vascsővel akart agyonverni, és hát ügy lett belőle, annak a minősítése garázdaság volt.
Ugyanis csak könnyebben sérültem meg
(Mi az, hogy megvédtem magam és megsérültek az elkövetők??? XD )****
És hiába mondtam, hogy esetleg a szándékot kellene díjazni, pl. csoportosan aljas indokból (pénz szerzés) elkövetett emberölési kísérletként. De hát mondták, hogy magyar bíróságon ilyen ebben az esetben nincs

Szóval óvatosan a statisztikákkal, mert kicsit csalókák
**** Amúgy a mai napig nem tudom, hogy áll ez az ügy, kétszer voltam a rendőrségen, tovább adták az ügyészségnek és azóta sincs semmi. Remélem nem kopog be majd egyszer valaki 5-10 év múlva, hogy előállítanának, mert újra tárgyalják a dolgot, és hát én elvertem szegényeket és megsérültek...