Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
23 012
29 955
113
GN9ESdrWcAAunBb

• Tetszik
Reactions: Ramzana

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 154
56 388
113
HÉV-en jobban jársz, ha komolyan nyomsz valami mma-t, esetleg van önvédelmi fegyvered.
Viccet félretéve jobb ha nem alszol el, és éjjel se fiatal lányok, se kis sneci srácok ne utazgassanak egyedül.
Eriggyetek már a picsába, milyen vonalon jártok ti Hévvel, van valami rejtett Blaha - Avas vonal amit én nem ismerek :D ?!

Soha semmi bajom nem volt a HÉV-en, pedig pár vonalat használtam vagy használok napi szinten néhány évtizede. Egyszer újraélesztettem egy nőt, de kb. ennyi.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 785
36 889
113
ok. es? utasszam azokon +a heveken?
Majd megszámolom :) Egyébként előfordul ilyen pl az Attnang - Puchheim -> Stainach-Irding vonalon is, nem minden vonat ilyen, de párszor utaztam már ilyenen. És hogy ott milyen a forgalom? Érinti Gmundent, Hallstattot meg Bad Ischl-t. Fél Banglades azon megy Hallstattba :D

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
23 012
29 955
113
Majd megszámolom :) Egyébként előfordul ilyen pl az Attnang - Puchheim -> Stainach-Irding vonalon is, nem minden vonat ilyen, de párszor utaztam már ilyenen. És hogy ott milyen a forgalom? Érinti Gmundent, Hallstattot meg Bad Ischl-t. Fél Banglades azon megy Hallstattba :D
ez nekem semmit sem mond. Bad Ischl is max ennyit
sissi55_imnnotanihilist_FC_470x264_101620170347.jpg

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 625
67 181
113
Eriggyetek már a picsába, milyen vonalon jártok ti Hévvel, van valami rejtett Blaha - Avas vonal amit én nem ismerek :D ?!

Soha semmi bajom nem volt a HÉV-en, pedig pár vonalat használtam vagy használok napi szinten néhány évtizede. Egyszer újraélesztettem egy nőt, de kb. ennyi.

Figyu, nekem van egy haverom, ő is mindig az élet napos oldalán van, mint te.
Volt egyszer egy vicces beszélgetésünk még közép suli után. Mondta, hogy nem hiszi el, hogy én mindig verekedésbe keveredek, bezzeg ő sosem... Biztos keressük a bajt.
Én meg emlékeztem , hogy miket siránkozott a HÉV miatt, szóval megkérdeztem, hogy amúgy eddig hányszor raboltak ki a HÉV-en? :rolleyes:
Mondta, hogy hát egy párszor....
Én meg mondtam neki, hogy engem meg egyszer sem. De én ezért keveredek verekedésekbe te meg nem :D

Nem akarom osztani az észt, hogy most milyen a HÉV, mert nem tudom, de a ráckevei meg a csepeli héven is mindig volt valami balhénk amikor fiatalok voltunk. Konkrétan nem tudom megmondani, hány olyat láttam, hogy mikor megállt a HÉV, akkor a C-kat elvett egy táskát/vagy letépet egy nyakláncot és elrohant.
Nem poénból szerveztek annak idején 5 fős kaller kommandókat a BKV-sek a ráckevei HÉV-re. Ugyanis az hagyján, hogy rendszeresen nem vettek jegyet a delikvensek, azt megpofozták a kallert, de a végén már célzottan ki is rabolták őket!
Jah, hogy ezt nem mondta be a TV? :rolleyes:
Hát igen, sok minden mást se mondott be akkoriban :)

A rendőrségi csoda statisztikáról ugyan ez a véleményem. Egyszer kerültem bele, akkor is csak azért mert kijött a készenléti rendőrség, mert lövések dördültek (rám lőttek gázriasztóval).
A valóságban meg igen sok "verekedésbe" keveredtem bele, igen változatos módokon. Csak ha megagyalod a késes cigust, az nem megy feljelentést tenni...
És túloldalról nézve a rendszeresen kirabolt haverom is az elsőnél tett feljelentést, utána már nem, hiszen minek?
Telebi sz@rták az egészet.
Az ezekben a statisztikákban lévő vagyon elleni adatokat szorozd meg legalább 5-el, a "garázda" és könnyű testi sértéseket meg legalább 3-al.
Jah, és amikor 3-an agyon akartak verni, ebből egy a már említett gázriasztóval lőtt rám, egy másik vascsővel akart agyonverni, és hát ügy lett belőle, annak a minősítése garázdaság volt.
Ugyanis csak könnyebben sérültem meg :D (Mi az, hogy megvédtem magam és megsérültek az elkövetők??? XD )****
És hiába mondtam, hogy esetleg a szándékot kellene díjazni, pl. csoportosan aljas indokból (pénz szerzés) elkövetett emberölési kísérletként. De hát mondták, hogy magyar bíróságon ilyen ebben az esetben nincs :rolleyes:
Szóval óvatosan a statisztikákkal, mert kicsit csalókák :)

**** Amúgy a mai napig nem tudom, hogy áll ez az ügy, kétszer voltam a rendőrségen, tovább adták az ügyészségnek és azóta sincs semmi. Remélem nem kopog be majd egyszer valaki 5-10 év múlva, hogy előállítanának, mert újra tárgyalják a dolgot, és hát én elvertem szegényeket és megsérültek... :hadonaszos:

• Tetszik
Reactions: Veér Ispán

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
23 012
29 955
113
Magyar Ezust Erdemkeresztet kapott Rubint Reka...
Te @SilvioD magyarazd mar el nekem kerlek, hogy mi a lebagyadt lofasz tortnik ott?!

• Hűha
Reactions: fip7

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
29 823
105 546
113
Magyar Ezust Erdemkeresztet kapott Rubint Reka...
Te @SilvioD magyarazd mar el nekem kerlek, hogy mi a lebagyadt lofasz tortnik ott?!
Jól fekszik a kormánynál és minden kurzus kitünteti a támogazóit.
Fitnesz még nem volt, de haladni kell a korral.;)

Egyébként sosem követtem a munkásságát, de anno volt pár csajom, aki igen és elnézve az eredményeket hasznos munkat végzett.:p

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 785
36 889
113
szanalmas, hogy mar a kitunteteseket is sikerult a porbafingo banyaszbeka segge ala degradalni :/
Gyozikenek is adjatok. Meg vmi -tartalekos- ezredesseget is legalabb.
Mondjuk vicces, h Győzikézel, miközben halvány fingod nincs Hallstattról. Lehet eltartott kisujjal sznobkodni, csak akkor már legyen mire.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 785
36 889
113
senkinek sincs fingja Hallstattrol. Hagyjal mar o_O
Bad Ischlben meg pihent a F.Joska +becsajozott Sissivel, azt vagom.
A BBC-nek hiszel? Nem a fekete farkaknak, hanem az angoljaidnak.
https://www.bbc.com/travel/article/20200603-hallstatt-austrias-tiny-village-with-10000-day-trippers
780 lakos, napi, érted, napi 10 000 turista.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hallstatti_kultúra

https://www.salzwelten.at/en/hallstatt

De senkinek fingja nincs. Legalább mélyebbre ne ásnád magad, mint a Langerhans szigetekkel. De mindig sikerül. Félművelt, de legalább magabiztos.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
23 012
29 955
113
A BBC-nek hiszel? Nem a fekete farkaknak, hanem az angoljaidnak.
https://www.bbc.com/travel/article/20200603-hallstatt-austrias-tiny-village-with-10000-day-trippers
780 lakos, napi, érted, napi 10 000 turista.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hallstatti_kultúra

https://www.salzwelten.at/en/hallstatt

De senkinek fingja nincs. Legalább mélyebbre ne ásnád magad, mint a Langerhans szigetekkel. De mindig sikerül. Félművelt, de legalább magabiztos.
LoL
En legalabb beismerem, hogy nem tokeletes a tudasom.
Egy turistaceplont? Valami lenyeg is van?
Azta :eek:
Reszemrol en inkabb tavol tartom magam ezektol :p
Biztos olyan izgi, mint mondjuk Whiteheaven vagy mondjuk Bamburgh....

• Robot
Reactions: megazez