- Nehéz gépeket nem csettintésre szerez be semmilyen cég/szervezet.
- A Bp. főpolgármesternek nincs teljhatalma.
- A fővárosban kerületek is vannak.
- Arra is kíváncsi lenné, hogy egyáltalán azt meg tudod-e mondani, hogy a főpolgármesternek milyen utasítási joga van afelett a szervezet felé, aminek az utakat kell takarítani. Az melyik is lenne? Vajon ezt meg tudod egyáltalán nevezni?
- Az, hogy KO mennyit keres és milyen teljesítmény van mögötte az hogyan jön ide? Ja, hogy most találnak olyan szerződéseket a leváltott narancsos bandánál, ahol nincs mögötte semmilyen teljesítés?
- A szupernek bemutatást nem értem, hogy hogyan jön ide.
- 1 hónap is alig telt el a választások óta.
Egyébként meg reggel tényleg rossz volt, de 5-kor hazamenve ahol én jártam a mellékutak is le voltak takarítva, nemhogy a főbb vonalak. Szóval miről megy a rugózás?
Fogalmazzunk úgy, hogy téged sem az eszedért szerethetnek és ezt már számtalanszor bebizonyítottad itt műszaki és más téren is. De azért keltsed csak flémet.
+
Kénylemes hozzállás. A belpolbűnözés miatt nem válaszolok másra már.
Az külön vicc, hogy a jövőről úgy beszélsz, mintha az már biztos lenne és már ezen előre felháborodsz.
Akkor esetleg magyarázhatnátok az, hogy az közpénből működő közszolgák (képviselőknek) gyakorlatilag kérdéseket sem lehet feltenni, mert a médiát kiszorították a Parlamentből. Majd nagy pofával jelenti be a fideszes debreceni görény, hogy az ember eldönti kit enged be a házába. egy
közpénzből fizetett ember és intézményről beszél (kósa, szigorúan kisbetűvel).
Undorító, hogy egyesek mit művelnek egyesek a topikban. Göbbels csak csettinteni tudna azon amit itt lát és műveltek, az fix. A Pravda ehhez képest az igazság bajnoka volt.
Remélem modi jön és takarít. A tököm teli van, hogy két rendszeresen propit posztoló mellett most még két ember baromságait kell itt olvasni.
Esetleg akkor magyarázzátok meg, hogy kormányzati 2/3 és 9 év után miért van az, hogy 10-15 év múlva gyakorlatilag az ország felében nem lesz se háziorvos, tanár, óvodába nevelő stb. Ja, hogy nem adnak bért.
A munkaerőhiány közepette meg senki nem megy szar pénzért esete havat lapátolni? Nahát...
Elmentek ti a búsba.