Szerintem a szovjet arzenál 80-90%-át megsemmisítenék a megelőző csapás során és szignifikánsak lennének a ABM rendszer okozta veszteségek is a maradék százalékában. Félszáznál többel nem számolok az USA kontinentális területén.
Ja, hogy szerinted Láthatóan azzal sem voltál tisztában,hogy az ICBM-eken, SLBM-eken egy töltet is a Hirosimára vagy Nagaszakira dobott töltet hatóerejének a sokszorosa, de azért osztod itt az észt. Én hallottam egy magyar tiszt nyilvános előadását 2011-ben, aki előtte a moszkvai NATO kirendeltségben dolgozott. Védte az ABM programot,ahogy csak bírta. Amikor valaki megkérdezte, hogy mennyire lennének hatáékonyak az AMB rendszerek az orosz rakéták ellen,akkor azt mondta,hogy tömeges indtíás esetén semmit, de kisebb mennyiség esetén sem sokat, tekintve,hogy az elmondása szerint az akkor rendszerben lévő orosz rakéták sebessége 2km/másodperccel(!) volt gyorsabb,mint az amerikai elfogórakétáké. Azóta eltelt 7 év,hogy mi változott azt csak azok tudják pontosan, akik ezen a területen dolgoznak. Azt meg csak én tenném hozzá,hogy az orosz rakéták nagy hányada ellentétben az amerikaiakkal nem fix telepítésű,hanem mobil, így nehezebb elpusztítani.
Összességében "nagyon jó",hogy itt vagy és örömmel vársz egy atomháborút,és racionális opciónak tartod. Az okozott következményeket meg lényegtelennek. Hirosimában a mai napig születnek torzszülöttek, de mint tudjuk "ez lényegtelen". Ha ennyire vágysz az atomháborúra, és szerinted Pripjaty lakható, akkor nyugodtan odaköltözhetnél, biztos nem lenne nagy veszekedés a szomszédokkal
Ha már atomháború akkor a te fullban tolt beteg pszichopata agymenésed helyett inkább dima véleményére lennék kíváncsi. Tekintve, hogy velünk ellentétben ő a világ legnagyobb hatóerejű ICBM rakétája mellett szolgált, így "kicsit" jobban érthet ezekhez...