T
Törölt tag 008
Guest
Kuba miatt mekkora hisztit rendeztek az amcsik? Majdnem világháború lett belőle. Ha hasonló miatt nemtetszésüket fejezik ki más országok akkor meg bunkók mi?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nyilván. A demokrácia már csak ilyen, amit szabad jupiternek, nem szabad a kisökörnek.Kuba miatt mekkora hisztit rendeztek az amcsik? Majdnem világháború lett belőle. Ha hasonló miatt nemtetszésüket fejezik ki más országok akkor meg bunkók mi?
Igen, ebben melletted vagyok. Roppant mód csúsztatásnak érzem azt hogy egy spanyol helyzetet hasonlít valaki direktben a szaudi állapotokhoz. Ahogy az is relativizálás egész egyszerűen, ha az elmúlt 30 év USA bűneit valaki azzal elrendezi, hogy de hát az oroszok is gecik, meg ők is megtanulták használni az álhírgyárat, propagandát!Ez ugyan az a misi-mosi duma.Na hasonlítsad már nekem Spanyolországot de még a Románokat se olyan országhoz ahol jogosan megköveznek nőket és még osszák is hozzá a "szotyit".
Ráadásul ez most a 21.sz történik nem 50éve. ezt támogatja az USA. és közben terrorizál mást aki negyed ennyit sem tesz.Ordító és elfogadhatatlan kettős mérce.Nekem nem az a fő bajom,hogy az USA. újkori Rómaként viselkedik.Az egy dolog majd meg bukik minden minden ilyen.Hanem,hogy arcpirítóan álszent és hazug módon tesz azt.
magadra gondoltál
Ez ugyan az a misi-mosi duma.Na hasonlítsad már nekem Spanyolországot de még a Románokat se olyan országhoz ahol jogosan megköveznek nőket és még osszák is hozzá a "szotyit".
Ráadásul ez most a 21.sz történik nem 50éve. ezt támogatja az USA. és közben terrorizál mást aki negyed ennyit sem tesz.Ordító és elfogadhatatlan kettős mérce.Nekem nem az a fő bajom,hogy az USA. újkori Rómaként viselkedik.Az egy dolog majd meg bukik minden minden ilyen.Hanem,hogy arcpirítóan álszent és hazug módon tesz azt.
magadra gondoltál
Kuba miatt mekkora hisztit rendeztek az amcsik? Majdnem világháború lett belőle. Ha hasonló miatt nemtetszésüket fejezik ki más országok akkor meg bunkók mi?
Nem csak a radarról van szó. Ha a nuki kapacitásod negálásaként körbeépítenek bázisokkal, ahol olyan fegyverek vannak amelyek arra szolgálnak hogy egy esetleges VÁLASZcsapás élét elvegyék, agresszióként éled meg. Az USA pont ugyan úgy fel lenne háborodva azért amit csinál, ne mosdassuk már a szitut megint! Nem a regnáló koreai kormány akarta akit megválasztott a nép, ez ilyen egyszerű.
az,hogy mi volt a véleményed az hidegen hagy,én az adott hsz.-re reagáltam ami kurva nagy csúsztatás.Ha van türelmed (mert én nem fogok ám helyetted melózni), akkor visszakeresheted, hogy mi volt a véleményem már pár évvel ezelőtt is pl. az USA-Szaúd-Arábia spanolásról.
csak vigyázz ,hogy el ne veszítsd a független objektivitásodatNem kedves gioo, nem magamra. Hanem a kb. kéttucatnyi itteni oroszszopóra/"USA-haterre" és a kb. egytucatnyi amcsiszopóra/"oroszhaterre".
Békét....Azt meg, hogy a dél-koreai nép pontosan mit akar, én nem tudom. ...
az,hogy mi volt a véleményed az hidegen hagy,én az adott hsz.-re reagáltam ami kurva nagy csúsztatás.
csak vigyázz ,hogy el ne veszítsd a független objektivitásodat
Melyik? Minden frakció kikiáltotta a sajátját.1917-ben megalakult a független Ukrajna
Ez oke, de miert eppen a szir tokikban relativizalod a haborus felek tetteit?Próbálok az lenni. Ennyi. Nyilván nem mindig sikerül. Ember vagyok, nem isten.
A butaságnak és a gátlástalanságnak van az a szintje ami már szórakoztató.Ez egyszerűen nevetséges...
Megfenyegette Amerika az európai cégeket az új gázvezeték építése miatt
"Az Egyesült Államok az Ukrajna szuverenitásába való orosz beavatkozás komoly jelének veszi a Balt-tenger alatt megépítendő Északi Áramlat második vezeték tervét (amelyet a németek szorgalmaznak), mert ezzel akár teljesen ki lehetne iktatni az Ukrajnán keresztüli orosz gázszállításokat az EU-ba. "
https://m.portfolio.hu/gazdasag/ene...m=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
Sajnálom szegény lengyeleket. Úgy tűnik, megint kiharcolják maguknak, hogy őket döngöljék elsőnek a földbe, ha kitör a balhé...
Poland offers USD 2Bn to USA for establishing permanent military base
Oké ők direktben fizetik innentől a védelmi pénzt. Az is rendben van félnek az oroszoktól ! De ha oda bemegy egy egy jenki páncélos hadosztály az ott is marad örök időkre, japán, dél-korea, németek is ez van. Törökök azok aki ki tudták őket eb rudalni. Ezért lett az új Déli-szárny Románia ahol a politikusak az antik korrupciós ügynökséggel tartják sakkban!Sajnálom szegény lengyeleket. Úgy tűnik, megint kiharcolják maguknak, hogy őket döngöljék elsőnek a földbe, ha kitör a balhé...
Poland offers USD 2Bn to USA for establishing permanent military base
Az oroszokkal van már történelmi tapasztalatuk és lásuk be jogos az aggodalmuk (na nem az Ulipók vetített szinten),a németekkel is voltak problémáik,most nincs más mint az elefánt.Majd velük lesz negatív tapasztalatuk és végül majd rájönnek ,hogy nehéz nehéz de nincs más mint az önállóság és egy kelet közép eurólai szövetség.Velünk egyébként dettó ez a helyzet.Oké ők direktben fizetik innentől a védelmi pénzt. Az is rendben van félnek az oroszoktól ! De ha oda bemegy egy egy jenki páncélos hadosztály az ott is marad örök időkre, japán, dél-korea, németek is ez van. Törökök azok aki ki tudták őket eb rudalni. Ezért lett az új Déli-szárny Románia ahol a politikusak az antik korrupciós ügynökséggel tartják sakkban!
Az oroszokkal van már történelmi tapasztalatuk és lásuk be jogos az aggodalmuk (na nem az Ulipók vetített szinten),a németekkel is voltak problémáik,most nincs más mint az elefánt.Majd velük lesz negatív tapasztalatuk és végül majd rájönnek ,hogy nehéz nehéz de nincs más mint az önállóság és egy kelet közép eurólai szövetség.Velünk egyébként dettó ez a helyzet.