[BIZTPOL] A nagy sakktábla

Status
Not open for further replies.
Hát ez elég kínos... :)
Senki sem várta Macront Buenos Aires-ben.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
https://www.hirado.hu/kulfold/kulpo...1KlCd2NiMrq_r3baJZhzZzBmOmmJM2AzSjHXBLuWq26HI

Eközben a Szaudi Trónörökös kiközösítéséről írnak :)

Makaróni ezért se várták! Nagyon izgága lett és túlságosan nagynak gondolja magát!
"A francia elnöki hivatal közlése szerint Emmanuel Macron francia államfő közölte a trónörökössel, hogy ragaszkodni fog nemzetközi szakértők bevonásához a Hasodzsi-gyilkosság kivizsgálásába"

https://www.hirado.hu/kulfold/kulpo...1KlCd2NiMrq_r3baJZhzZzBmOmmJM2AzSjHXBLuWq26HI

Eközben a Szaudi Trónörökös kiközösítéséről írnak :)

Makaróni ezért se várták! Nagyon izgága lett és túlságosan nagynak gondolja magát!
"A francia elnöki hivatal közlése szerint Emmanuel Macron francia államfő közölte a trónörökössel, hogy ragaszkodni fog nemzetközi szakértők bevonásához a Hasodzsi-gyilkosság kivizsgálásába"
A szaudi trónörököst olyan faszán sikerült kiközösítenie a kedves világelitnek, hogy tele van a mostani G20-as találkozóról szóló képekkel, videókkal a net, ahol Putyintól kezdve Macronon át, Trumpig bezárólag haverkodik vele mindenki...

Nekem nem az jött le hogy bárki kiközösítette volna, sajnos.

Dehogy duginista, nézzd már meg mióta meg miket csinál.
Te vagy a földön az egyetlen aki a Lauren+dug szótőből ki tudsz hozni egy wannabe diktátort. :)

Ne játszd itt a hülyét
Meg milyen wannabe diktátort? Nyilván nem Lauren Southern lesz a diktátor, ő csak az agent provocateur, és most itt nem a fehérneműmárkára gondolok.

A Kreml szóvivője megerősíti Cohen (Trump ügyvédje) kérését a felhőkarcoló építéséhez nyújtott segítségről
http://tass.com/politics/1033757

Ne játszd itt a hülyét
Meg milyen wannabe diktátort? Nyilván nem Lauren Southern lesz a diktátor, ő csak az agent provocateur, és most itt nem a fehérneműmárkára gondolok.
Igen, láttam a duginos interjúját, meg a behind the scene videójukat is, meg még vagy 30 másikat. Évek óta nyomja az altright videókat amúgy meg ő is a Rebel Mediaval kezdte sok éve mint sok más altright youtuber.
Abszolut nem duginitsa. És nem Laurenre írtam, hogy wannabe diktátor hanem duginra.

Igen, láttam a duginos interjúját, meg a behind the scene videójukat is, meg még vagy 30 másikat. Évek óta nyomja az altright videókat amúgy meg ő is a Rebel Mediaval kezdte sok éve mint sok más altright youtuber.
Abszolut nem duginitsa. És nem Laurenre írtam, hogy wannabe diktátor hanem duginra.

Persze, persze, nem duginista... Az egész altright mozgalom és Dugin egy és ugyanaz. Annyira egyformák ezek az okkultista, neokon, halál angyala típusú provokátor lányok (mint pl. Maria Kataszonova, Lauren Southern stb.), hogy Lauren pár videójának megnézése után egyből az merült fel bennem, hogy na, mikor fog kiderülni, hogy ennek is köze van Dugin-hoz.
Aztán két héten belül felkerült a YT-ra Lauren és Brittany Dugin-os interjúja. Jót röhögtem magamban... annyira kiszámítható volt!

(Megj.: És eszem ágában sem volt Dugin-ból sem kihozni egy wannabe diktátort, mert nyilvánvalóan nem ő lesz a diktátor - a háttérből irányító emberek nem szoktak felvállalni nyilvános pozíciókat...)

Még egy szög az USA világmonopólium koporsójába.

megállapodott a háromoldalú együttműködés fokozásában Kína, Oroszország és India vezetője pénteken a G20 országcsoport Buenos Aires-i csúcsértekezletén megrendezett informális találkozójukon
https://www.portfolio.hu/gazdasag/a...tkezik-hszi-csin-ping-es-putyin.5.306343.html
putyinhszi.jpg

DtQypBJX4AAFVoV.jpg:large

Na azért ez a kép sem szar!

Figyeljétek a török külügyminiszter ábrázatát, miután Putyin lepacsizott MBS-al! Nem őszinte mosoly látszik.

Mondjuk azt én sem értem, hogy mit bratyzik Putyó ezzel a nyomorulttal...
Erősíti a kapcsolatot a kicsit légüres térbe futó turbánossal. Mikor pár hónap múlva mindenki elfelejti már a szaudi láncfűrészeseket és újra meglesz a nagy összeborulás ő egy kicsit előrébb lesz.

• Tetszik
Reactions: gioo
Még egy szög az USA világmonopólium koporsójába.

megállapodott a háromoldalú együttműködés fokozásában Kína, Oroszország és India vezetője pénteken a G20 országcsoport Buenos Aires-i csúcsértekezletén megrendezett informális találkozójukon

Közbe meg majd az indusok szaladnak venni f-35-öst mert a szu-30mki modernizációja is a béka segge alatt van

Hát ez elég kínos... :)
Senki sem várta Macront Buenos Aires-ben.

Haláli, a reptéri munkásokkal fogott kezet jobb híján. A maminak meg lassan járókeret kell már, elég bizonytalanok a léptei.

Közbe meg majd az indusok szaladnak venni f-35-öst mert a szu-30mki modernizációja is a béka segge alatt van

Minden hatalomnak meg van a maga érdeke! Igen F-35 kellene nekik Kína ellen, de vannak közös gazdasági érdekeik !
Putyin is lazán barátkozott a Szaudi herceggel ! Pedig Szíria kapcsán ellentétes érdekeik vannak. Szaudiak még mindig USA szövetséges ! De még is nem karót nyeltek,

Status
Not open for further replies.