Már csak az a kérdés,hogy a jelenidő,pláne európai történéseinek mi köze ahoz,hogy hogyan lett az USA nagyhatalom?Szerintem valami álomvilágban élsz, ami a valóságban történik, azt lassan 50 éve megírta egy francia a Szentek tábora című könyvében. Amerikának még harmadik világbeli bevándorlótömeg sem kellett, ott vannak az egykor rabszolgának behozottak leszárazottai, akiket azóta sem képesek integrálni (annak ellenére, hogy minden más bevándorlócsoport sikeresen integrálódott, bár a politikai változások hatására náluk is egyre nő a militáns fehérellenesség). Az egész nyugati civilizáció bukása jön, hogy hány évtized még a hanyatlás, és mennyi vér fog folyni, az még elválik.
És volt már ilyen.A Római Birodalom bukása.Minos bukása.Egyitomi birodalom bukása.Bagdadi Kalifátus bukása.Magyar Királyság bukása......Stb.
Még a militáns fehér ellenesség se új.pl Fekete Párducok,és elég hamar elbuktak.
Szóval kicsit tanulni kéne a történelmet,hogy tanulni lehessen belőle.Főleg a folyamatok dinamikáját.Tudod van ez a kauzalitás nevű dolog.Az ok mindig megelőzi az okozatot.
Én leirtam,hogy nem azért lett az USA világhatalom,mert sok ásványkincsük volt.És nem mondtam azt,hogy örökké nagyhatalom marad.De nem fog összedölni holnap,abba biztos lehetsz.