<blockquote rel="desertfox">@laudarage
Horvátokat kifejletetted, szerintem Ők is az Orosz oldalra állnak vagy semleges.
Nem tudom, szerintem a horvátok nem lennének teljesen sima ügy a szerb-horvát ellentét miatt. De ugyanakkor őket stratégiailag (Magyarország szempontjából) nem tartom annyira fontosnak mint a szerbeket, ezért is hagytam ki. Miért?
Mert ha a horvátok a NATO-ban maradnak, akkor garantált a kiújuló szerb-horvát konfliktus. De ebben az esetben ez leköti a horvátokat a Balkánon, így lesz elég bajuk, nem fognak még Magyarország ellen is jönni. Nem véletlen, hogy orosz-szerb hadgyakorlatot terveznek a horvát határon...
Ausztria meg semleges, Ukrajna dögrováson van, tehát nekünk Szerbiával és Szlovákiával kell együtt lennünk (akár a NATO-n belül, de ha Szerbia nem jön a NATO-ba, akkor viszont nekünk és Szlovákiának kell kilépnünk, mert a lényeg, hogy a szerbekkel azonos oldalon kell lennünk), miközben Romániára kell figyelnünk.</blockquote>
http://valasz.hu/itthon/most-az-a-tet-hogy-magyarorszagot-is-le-tudja-e-szakitani-moszkva-106436
Megj:
"ha a szlovákok beszélnek a Moszkvát sújtó szankciók ellen, az három sor, ha a magyar kormányfő, akkor címlap"
Persze, mert mint már említettem, most rajtunk a sor, hogy mit lépünk.
A szlovákok majd akkor lesznek "címlap", ha már Magyarország átállt, mert akkor jön Szlovákia.
Íme a sorrend:
Bulgária (pipa) -> Szerbia (pipa) -> Magyarország (???) -> Szlovákia (Magyarországon múlik!)
Emberek, kezdem azt hinni, hogy a Déli-Áramlat az nem egy csővezeték, hanem egy vonulási útvonal!