"A Facbook népét jól megetetik, hogy jelen nyomorotokért az emberevő oroszok a felelősek. És ezzel az összes elégedetlenséget átcsatornázzák. Gondolod, hogy az USA bevállalna egy olyan helyzetet, hogy a népharag a bábkormányait leváltsa"Köszi a korrigálást .
Egyébként ismerkedtek a nyugati harcmodorral, na meg legyártják a tűzkeresztségen átesett katonák tömegét. Ami per pillanat a NATO-nak nagyon nincs. Ha csak az ukrik nem mellettük fognak harcolni.
Azért a Javelinre nem mondanám, hogy elavult. Szerintem annak a is méregfogát keresték. És nevetünk az esőernyős orosz tankokon, de állítólag - kiegészítve még ERA páncéllal - hatásos védelem a Javeli ellen. Ez si egy tapasztalat. Nekik soha nem lett volna annyi szerzett Javelinjük amit ellőhettek volna saját tankra lőtéren e célból.
Most is ezerrel nyomják az ukrikat fegyverrel, aztán semmi reklám, hallgatnak. Ehhez a hallgasd és csináldhoz nagyon értenek. Van is egy ilyen közmondásuk, ha jól tudom.
Kérdés, hogy ha eljön az idő, hátat tudnak-e fordítani az USA-nak. Szerintem nem, mert valószínű, hogy az USA okulva a történelemből, jó előre megmondta nekik, hogy ha ilyenre vetemednének, akkor vissza lesznek bombázva a kőkórba. A kefebajszas is elrendelte a román városok terrorbombázást 1944. augusztus 23.-ai árulás után, de ez amit az USA-tól kapnának, az más lenne. Szóval kivételesen nem fognak tudni hódolni a nemzeti sportjuknak. Nem mintha nem akarnának, de hát a körülmények...
Nem lesz semmi csere. A Facbook népét jól megetetik, hogy jelen nyomorotokért az emberevő oroszok a felelősek. És ezzel az összes elégedetlenséget átcsatornázzák. Gondolod, hogy az USA bevállalna egy olyan helyzetet, hogy a népharag a bábkormányait leváltsa és őt esetleg a NATO megszüntetésével egy időben kipaterolják Európából? Kétlem. Le van ez vajazva előre. Minden úgy lesz, ahogy eltervezték. A média hatalmas erő a társadalomformálásban, és csodákra képes. Ha kell még azt is el tudnák érni egy hónap alatt, hogy a most gyűlölt oroszt a nyugat istenként dicsőítse. Olvasd el 1984 című regényt. Az sok mindenre választ ad. És nem mellékesen egy olyan világot akarnak nekünk létrehozni.
Ehh van ahol s györgy akarja a határkerítést lebontani gyurcsánnyal mesterházyval szél bernadettel vona gáborral...
van ahol a fő ellenség a közép európai egyetem
meg a civil szervezetek /egyesületek/
természetesen a népi nemzeti nagyon függetlenség jegyében
azon valaki már eltöprengett hogy s györgy aki üzletember miért hagyja hagyta évekig hogy a nevét negatív értelemben kormányra kerülésre használlják pártok kormány állam stb?
mármint a negatív reklám is reklám
szellemi termék jogdíjas vagy mi
miért nem perelte le még a gatyát is magyarországról mondjuk a nagy alma valamelyik bírósága előtt?
kaphatott e juttatást benfentes információt pl. bux esetén stb. azért hogy a nevét használják?
a magyar falu népe ilyesmiről nincs tájékoztatva
mert nem rá tartozik
a lényeg a nemzeti szabadságharc vagy mi
/mit kérsz koka vagy pepszi?
joker vagy batman?/
fizetős a összes cucc