Nagyrészt egyetértek. Közös EU-s kül és hadügy nélkül itt nekünk a fű sem fog teremni.
Ezért is magyaráztam évek óta, igazából mióta regeltem ide, sok évvel ezelőtt, már azt megelőzően is pontosan ez volt a véleményem, tízen éve, hogy közös EU haderő kell, és atomütőerő! Közös EU-s hadiipar, és azt rendelni. Mindenki aki az USA-tól vásárol, az EU-s közös ügyet és szuverenitást pofozza fel. Az USA bázisokat kibaszni, kimondani hogy a VALÓBAN független és szuverén EU tartson mindenkitől egyenlő távolságot, s versenyeztessük őket szépen adott ügyek mentén SAJÁT érdekeink szerint bizniszelve azzal éppen aki a legjobb ajánlatot adja. Ha ez épp Kína, akkor velük, ha az USA, akkor az USA, ha meg az oroszoktól jön a legjobb áron pl. az energia, akkor tőlük vesszük!
E nélkül itt mi dögrováson leszünk, ez tény. A helyzet az, hogy ehhez azonnal el kéne takarítani a büdös picsába a jelenlegi EU-s vezetők 90%-t.
Nem az EU-val van a baj, hanem azokkal akik működtetik, amcsi zsoldban! Én nagyon nem EU-ellenes vagyok, hanem amerikai báb EU elit ellenes!