Boki, a képet elnézve lehet az alternatív jövő egyik hármasa.

Az inkabb tolmacsgep. Nem hiszem, hogy elo egyenesben kozvetiteni akarjak az usanakA telefonok az asztalon![]()

Az inkabb tolmacsgep. Nem hiszem, hogy elo egyenesben kozvetiteni akarjak az usanak<blockquote rel="boki">
A telefonok az asztalon![]()

Az inkabb tolmacsgep. Nem hiszem, hogy elo egyenesben kozvetiteni akarjak az usanak<blockquote rel="Fennek"><blockquote rel="boki">
A telefonok az asztalon![]()

Nem vagyok a szavak embere, de az idézeted telitalálat!"Ha a társadalmakban az ébredő emberek száma eléri a kritikus tömeget, lehetetlen lesz világháborút kirobbantania bármelyik szűk érdekcsoportnak. Végeredményben a 7 milliárd emberen múlik a világ további sorsa, gondolom, ezzel most nem mondtam újat.
Viszont: vétkesek közt cinkos, aki hallgat. Aki ma nem óhajt ezzel foglalkozni és homokba dugja a fejét ám legyen, de holnap ne siránkozzon majd, ha mégis ég a ház."
Ez a te válaszod saját elhatározásodra! Legalábbis remélem, nagy élvezettel olvasom minden hozzászólásodat. És ha te már egy félig Babits-idézettel jöttél, én egy József Attila idézettel válaszolok:
Ülj le közénk és mesélj.
Mondd el, mit szoktál, bár mi nem feledjük,
mesélj arról, hogy itt vagy velünk együtt
s együtt vagyunk veled mindannyian,
kinek emberhez méltó gondja van.
Te jól tudod, a költő sose lódit:
az igazat mondd, ne csak a valódit,
a fényt, amelytől világlik agyunk,
hisz egymás nélkül sötétben vagyunk.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..