<blockquote rel="emel"><blockquote rel="Panzerfaust"><blockquote rel="slash"><blockquote rel="Fade">mela: "Ezt viszont kár volt leírni.
Ha te a pénz értékét nem az érte vásárolható javaknak az idővel változó mennyiségével méred..."
hjajjh.. legyen: Számoljam ki hány Big Mac menüt tudtam venni anno és most 100$ból? Nem nehéz évek óta ~1450ft körül jár. Anno 2008ban mondjuk 180 volt a $, most 280 aza anno 14 most meg 19et.
Azaz nemhogy csökkent volna mint állítod hanem még nött is.
hoppá. De ha gondolod lehet száolni cocacola és üzemanyagban is...
Lehet, hogy bennem van a hiba -majd jelzi talán valaki-, de én a rezsit, a húst, a tejterméket, meg az egyéb szolgáltatási árakat hasonlítom ilyen esetekben, nem a meki meg a popcorn+kóla xarságokat. Valaki suttyomban átmágnesezte a tájolódat, így rossz irányba forogsz
</blockquote>
Mondjuk kólával felnit szoktam tisztítani, így nem igazán ismerem a konkrét árfolyamát
))
</blockquote>
Kiválóan megfelel szélvédő-tisztításhoz is, a Boeing Maintenance Manual (karbantartási kézikönyv) szerint ha már mindenféle csoda-tisztítóval kudarcot vallottunk, akkor jöhet a CocaCola, és láss csodát, az tényleg lepucol minden szmötyit/bogarat/madárpiszkot, szóval univerzális.</blockquote>
A benne levő foszforsav miatt. Kicsit nagyobb dózisban az az anyag olyan mint az ALIENek vére.
</blockquote>
Tudok róla, jómagam öt évet dolgoztam a CColánál karbantartóként a PG és a Lufthansa Technik között, megismertem a MiG-21 utána a tömény colát is, később a Boeingot meg az Airbust is. Mindegyikben volt jó és rossz is, kivéve a tömény cola-szirupot, abban csak rossz volt, nagyon vigyázni kellett vele.