@slash![]()
Haribo gumicukorba számoljuk itt felénk
![]()
Mindenki másban számolja. Az alkeszek pl mindent sörben, meg vodkában számolnak.
@slash![]()
Haribo gumicukorba számoljuk itt felénk
![]()
Megy a Magyarok tisztogatása is Romániában. Csíkszereda polgármestert elvitték a rendőrök . Megy a megfélemlítés.
Lehet, hogy bennem van a hiba -majd jelzi talán valaki-, de én a rezsit, a húst, a tejterméket, meg az egyéb szolgáltatási árakat hasonlítom ilyen esetekben, nem a meki meg a popcorn+kóla xarságokat. Valaki suttyomban átmágnesezte a tájolódat, így rossz irányba forogsz<blockquote rel="Fade">mela: "Ezt viszont kár volt leírni.
Ha te a pénz értékét nem az érte vásárolható javaknak az idővel változó mennyiségével méred..."
hjajjh.. legyen: Számoljam ki hány Big Mac menüt tudtam venni anno és most 100$ból? Nem nehéz évek óta ~1450ft körül jár. Anno 2008ban mondjuk 180 volt a $, most 280 aza anno 14 most meg 19et.
Azaz nemhogy csökkent volna mint állítod hanem még nött is.
hoppá. De ha gondolod lehet száolni cocacola és üzemanyagban is...

) látod micsoda egy elmaradott kultúra vagyunk
) Mi még nyereg alatt puhítjuk a húst ezek szerint ..
))Lehet, hogy bennem van a hiba -majd jelzi talán valaki-, de én a rezsit, a húst, a tejterméket, meg az egyéb szolgáltatási árakat hasonlítom ilyen esetekben, nem a meki meg a popcorn+kóla xarságokat. Valaki suttyomban átmágnesezte a tájolódat, így rossz irányba forogsz<blockquote rel="slash"><blockquote rel="Fade">mela: "Ezt viszont kár volt leírni.
Ha te a pénz értékét nem az érte vásárolható javaknak az idővel változó mennyiségével méred..."
hjajjh.. legyen: Számoljam ki hány Big Mac menüt tudtam venni anno és most 100$ból? Nem nehéz évek óta ~1450ft körül jár. Anno 2008ban mondjuk 180 volt a $, most 280 aza anno 14 most meg 19et.
Azaz nemhogy csökkent volna mint állítod hanem még nött is.
hoppá. De ha gondolod lehet száolni cocacola és üzemanyagban is...

))<b>OFF: </b>
A magam részéről imádom a kólát, első helyen a Pepsit, így azt ne fikázza senki!
Wow, a foszforSAV maró hatású? Mint a citromSAV és az összes többi SAVanyúságot szabályzó anyag?
<blockquote rel="Eltorro">
Wow, a foszforSAV maró hatású? Mint a citromSAV és az összes többi SAVanyúságot szabályzó anyag?
<blockquote rel="Eltorro">
Valahogy keptelen vagyok elhinni hogy barki is haborut inditana O.O ellen mert az a totalis megsemmisules a vegjateka!tudjuk hogy a strategiai fegyverzet a donto momentum egy ilyen fajta haboruban es ketlem en azt hogy az usan vagy az oroszokon felul kerekedjen barki is!es azt sem ertem hogy minek ez a hiszteria keltes hogy haboru jon!aki eltud szamolni 10ig azt tudja hogy O.O ellen nem lehet nyerni ha maradunk a realitasoknal.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..