@slash Haribo gumicukorba számoljuk itt felénk
Mindenki másban számolja. Az alkeszek pl mindent sörben, meg vodkában számolnak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
@slash Haribo gumicukorba számoljuk itt felénk
Megy a Magyarok tisztogatása is Romániában. Csíkszereda polgármestert elvitték a rendőrök . Megy a megfélemlítés.
Lehet, hogy bennem van a hiba -majd jelzi talán valaki-, de én a rezsit, a húst, a tejterméket, meg az egyéb szolgáltatási árakat hasonlítom ilyen esetekben, nem a meki meg a popcorn+kóla xarságokat. Valaki suttyomban átmágnesezte a tájolódat, így rossz irányba forogsz<blockquote rel="Fade">mela: "Ezt viszont kár volt leírni.
Ha te a pénz értékét nem az érte vásárolható javaknak az idővel változó mennyiségével méred..."
hjajjh.. legyen: Számoljam ki hány Big Mac menüt tudtam venni anno és most 100$ból? Nem nehéz évek óta ~1450ft körül jár. Anno 2008ban mondjuk 180 volt a $, most 280 aza anno 14 most meg 19et.
Azaz nemhogy csökkent volna mint állítod hanem még nött is.
hoppá. De ha gondolod lehet száolni cocacola és üzemanyagban is...
Lehet, hogy bennem van a hiba -majd jelzi talán valaki-, de én a rezsit, a húst, a tejterméket, meg az egyéb szolgáltatási árakat hasonlítom ilyen esetekben, nem a meki meg a popcorn+kóla xarságokat. Valaki suttyomban átmágnesezte a tájolódat, így rossz irányba forogsz<blockquote rel="slash"><blockquote rel="Fade">mela: "Ezt viszont kár volt leírni.
Ha te a pénz értékét nem az érte vásárolható javaknak az idővel változó mennyiségével méred..."
hjajjh.. legyen: Számoljam ki hány Big Mac menüt tudtam venni anno és most 100$ból? Nem nehéz évek óta ~1450ft körül jár. Anno 2008ban mondjuk 180 volt a $, most 280 aza anno 14 most meg 19et.
Azaz nemhogy csökkent volna mint állítod hanem még nött is.
hoppá. De ha gondolod lehet száolni cocacola és üzemanyagban is...
<b>OFF: </b>
A magam részéről imádom a kólát, első helyen a Pepsit, így azt ne fikázza senki!
Wow, a foszforSAV maró hatású? Mint a citromSAV és az összes többi SAVanyúságot szabályzó anyag?
<blockquote rel="Eltorro">
Wow, a foszforSAV maró hatású? Mint a citromSAV és az összes többi SAVanyúságot szabályzó anyag?
<blockquote rel="Eltorro">
Valahogy keptelen vagyok elhinni hogy barki is haborut inditana O.O ellen mert az a totalis megsemmisules a vegjateka!tudjuk hogy a strategiai fegyverzet a donto momentum egy ilyen fajta haboruban es ketlem en azt hogy az usan vagy az oroszokon felul kerekedjen barki is!es azt sem ertem hogy minek ez a hiszteria keltes hogy haboru jon!aki eltud szamolni 10ig azt tudja hogy O.O ellen nem lehet nyerni ha maradunk a realitasoknal.