<blockquote rel="Eltorro">Az kizárt. Putyint hátulról a zsidók irányítják akiket meg a románok, mert így fogják elfoglalni a Tiszántúlt és Odesszát, de előtte feldarabolják az országukat, hogy Magyarország háborúba keveredjen Erdéllyel és kikapjon az Oroszoktól.
Egy klasszikus könnyű kis levezetésnek.
Lélegezz mélyeket és elmúlik.
Variációk
Egy házaspár nyáron meghívott bennünket Dunabogdányba. Ott egy kis villánk van - mondták-, oda több napra is kijöhettek. Úgy gyertek, hogy hoztok csirkét vagy valamilyen friss húst. Azt este megsütjük, vagy zsiványpecsenyét csinálunk. Ha édesapánk nincs kinn, a kisszobában elalhattok. De, ha van gumimatracotok, azon bármikor. És szemben van Kisoroszi, ott mindenképpen tudunk lakást szerezni.
Részemről a variációk:
I.
Akkor délelőtt kimegyünk Dunabogdányba.
Estére csak hoz valaki csirkét, zsiványpecsenyének!
És ha van gumimatracuk, átmehetnek szembe, Kisorosziba. Anélkül. Mi pedig ott maradunk a kisszobában. Édesapátok pedig, ha kijön: bármikor elaludhat a gumimatracon.
II.
Szemben, Kisorosziban, egy kisszobában lehet kapni édesapátoknál csirkét.
Azt rátesszük a gumimatracra; és este addig el sem megyünk: míg reggelig ott nem alszunk.
III.
Akkor előreküldünk két csirkét egy gumimatraccal. Ti bármikor azon elaludhattok; szemben, Kisorosziban. De át is jöhettek, és akkor édesapátokból csinálunk zsiványpecsenyét.
És végül:
IV.
A kisszoba, ha kijön,
édesapátok Pesten elaludhat;
két zsiványpecsenyét megsütünk gumimatracnak,
arra rátesszük Kisoroszit,
hogy szembe legyen.
(Sándor György )
</blockquote>
Ez nagyon tetszik
Remélem azért ennyire nem kuszáltam össze a szálakat, pontosabban a szálakat nem én kuszáltam össze, hanem én csak elmondtam, hogy szerintem a szálak hogyan kuszálják össze saját magukat... a világ újabban márcsak ilyen kesze-kusza
)
Amerikás Jobbikos, Rotschild támogatta Eurázsiai Unió, nyamm...