<blockquote rel="vcsaba81"><blockquote rel="blitzkrieg"><blockquote rel="Montezuma">Rendkívül ostoba az, aki azt gondolja, hogy az elit ennyire ostoba lenne és ilyen prosztó módon vagyonosodna.
Erősen kétlem, hogy Putyin ilyen olcsó játékba menne bele, miközben két tucat nem kimondottan kispályás orosz oligarcha felett kell közben a hatalmat gyakorolnia.
Szerintem sokkal érdekesebb az, amit a NYT hozott le a Clinton Alapítvány pénzeléséről, miközben amerikai uránbányákat játszottak át az oroszok kezére.
A nyugati mainstream előre megrendelt és előkészített anyagokból dolgozik, Sorosnak erre külön iskolája van.
Azért nem hinném, hogy ilyen összeesküvések vannak ott. Nyugati üzletemberek is vannak a listán bőven, csak éppen azzal próbálják elterelni a figyelmünket, hogy Putyin nyakába varrják az egészet. Az RT meg valószínüleg a nyugati politikusok űzelmeiről ír. </blockquote>
Montinak igaza van, alighogy felröppent a hír már kész sztori volt hogy Putyin állítólagos milliárdjairól, a többi "hirességről" meg nem is beszélnek semmit. Ráadásul multkor még Putyinnak 200 milliárdja volt, most meg az euronews 2 milliárdot emleget. Holnap meg 20 milliárdos tartozása lesz és a nyugat ráküldi a behajtókat, verőembereket?
</blockquote>
Azért írtam, amit írtam, mert a listán rajta vannak a nyugatiak is, csak azokról nem akarnak beszélni. Azzal terelik el róla a figyelmünket, hogy Putyinról beszélnek csak. Ha Putyin ellenes összeesküvés lett volna, akkor csak Putyin köre lenne rajta és egy nyugati sem.
Az offshorozás az világ összes államának nagy károkat okoz (kivéve az adóparadicsomokat), ezt mindenki tudja, csak a politikusok nem lépnek ellene, mert ők is azt csinálják.</blockquote>
Monti már fent leirta,hogy így jobb a csomagolás. Igaz, hogy vannak rajta nyugati üzletemberek is, pl. cameron apja is, de nem irták azt, hogy az őáltala kezelt pénz az a fiá-é, nem úgy mint Putyinnál. Ő nincs rajta a listán csak a barátai, de már a pénz Putyiné és ráadásul már azt is lehozták hogy lopott közpénz, pedig erre nincs bizonyíték.