Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
<blockquote rel="blitzkrieg">A vásárlóerő szerinti bruttó minimálbér alig nagyobb mint Magyarországon. Sajnos nem találtam adatot rá, hogy kézbe mennyit kapnak.
<blockquote rel="laiki">Ha az USA hajlandó lenne egyet hátra lépni és az egyesült Korea semlegességét a három érdekelt a hatalom garantálná, akkor megoldható lenne a helyzet.
Ráadásul Kína és Oroszország inkább látná Koreát valamiféle alacsonyabb szintű, vazallusi státuszban, mint független, erős demokráciaként.
Az meg hab a tortán, hogy Kína egyre jobban nézegetni a sakktáblán, hogy merre léphetne, így pont most nem szívesen gyengítené az USA a térségbeli pozícióját.
<blockquote rel="beta">Mivel valószínűleg Magyarországon az egyik legnagyobb az adózás mértéke a bolygón...
Az eddig a "legérdekesebb", hogy panama-ügyben egy amerikai érintett sincs, ami fölöttébb megmosolyogtató a lobby őshazájában ...
<blockquote rel="beta"><blockquote rel="laiki">Ha az USA hajlandó lenne egyet hátra lépni és az egyesült Korea semlegességét a három érdekelt a hatalom garantálná, akkor megoldható lenne a helyzet.
Ráadásul Kína és Oroszország inkább látná Koreát valamiféle alacsonyabb szintű, vazallusi státuszban, mint független, erős demokráciaként.
Az meg hab a tortán, hogy Kína egyre jobban nézegetni a sakktáblán, hogy merre léphetne, így pont most nem szívesen gyengítené az USA a térségbeli pozícióját.
Az eddig a "legérdekesebb", hogy panama-ügyben egy amerikai érintett sincs, ami fölöttébb megmosolyogtató a lobby őshazájában ...
USA, Oroszország, Kína:
Minden hatalom a maga képére próbálja formálni a másik országot, általában gyengébb kivitelben.
USA hatás: Nyugat-Európa, Japán, Dél-Korea
Orosz hatás: Fehéroroszország, Ukrajna
Kínai hatás: Észak-Korea
Ebben igazad van haubagoi
Rengeteg fiatal orosz katonának már gyereke van a nők barátságosak és nem bmw meg audi divatképeket pakolnak fészbukra + csak azzal állnak szóba akinek kocsi stb pénzes divatbuzi emós hülyegyerekek.
Na ez jelképzei az európai fiatalokat, ha meg megnézem képeken az orosz fiatalokat katonák stb apáink idejére emlékeztetnek olyan természetesek se szoli sem kondi se justin biber fizura
Én ezt vettem észre.
<blockquote rel="laiki">
<blockquote rel="Roni">Ebben igazad van haubagoi
Rengeteg fiatal orosz katonának már gyereke van a nők barátságosak és nem bmw meg audi divatképeket pakolnak fészbukra + csak azzal állnak szóba akinek kocsi stb pénzes divatbuzi emós hülyegyerekek.
Na ez jelképzei az európai fiatalokat, ha meg megnézem képeken az orosz fiatalokat katonák stb apáink idejére emlékeztetnek olyan természetesek se szoli sem kondi se justin biber fizura
Én ezt vettem észre.
Megnéztem, nekem csak annyi jött át, hogy szépen skálázott, több kulcsos a rendszerük. A 38% os felső kulcs azért nem olyan baráti...del koreai adozas:
https://en.santandertrade.com/establish-overseas/south-korea/tax-system
Amúgy annyira alacsony, hogy reklámozzák sztárokkal, hogy adózzanak az emberek, és a top adózókat kitüntetik.
Itt pl az aláírásom veszí át a díjat, mint a 700 jutalmazott közötti egyetlen nő.