<blockquote rel="blitzkrieg">
Ez jogos. Nem is mondom, hogy ez tökéletes megoldás, de szerintem jobb, mint Merkelé (már ha ő egyáltalán meg akar bármit is oldani és nem rontani).
A kihalásos opciónál meg főleg jobb, mert ha mi európaiak nem vállalunk gyereket, nem a mi kevés gyerekünknek marad több vagyon, hanem azoknak akik sokat vállalnak és elveszik tőlünk. Mert hiába hisszük azt, hogy a fejlettségünknek hála megvédjük magunkat, nem így lesz.
Még régebben olvastam egy 1890-es vagy 1900-as évekbeli írást, már akkor írta a szerzője, hogy milyen katasztrófális következményei vannak annak, ha kevés gyereket vállal egy nép. Az alföldi rácokról írta, akik az 1800-as években anyagi okokból elkezdték az egykézést. Mivel minden családban egy gyerek volt, ezért ha házasságot kötöttek a fiatalok, a férj is és a feleség is örökölte a szülei vagyonát, földjeit, így ők gazdagabbak lehettek, az ő szintén egy szem gyerekük pedig még gazdagabb lett. Csak ez ahhoz vezetett, hogy 2-3 generáció alatt teljesen kihaltak vagy beolvadtak a magyarságba.
Nem értem, miért kéne boldog-boldogtalannak szaporodnia, mint a nyulaknak? Kevesebb ember és minőségibb élet, szerintem ez így van/lenne jól.
De azt meg pláne nem akarom, hogy az életterünket elfoglalják idegen kultúrák, ...</blockquote>
Elvileg igazad van, DE
1. nehéz úgy megállítani a népesség fogyását, ha egyre csökkenő számú fiatalra egyre több teher hárul
és itt nem csak az idősebb generációkról való gondoskodásra gondolok, hanem például a NYUGATON EGYRE NÖVEKVŐ ÁLLAMADÓSSÁGRA, amely sajnos a kapitalista pénzrendszer sajátja, és elkerülhetetlen, hogy az államadósság egyre növekedjen (ez pedig egyre több adót vonz maga után, amely a fiatalok terheit tovább növeli).
2. ha nem áll meg a népesség fogyása, akkor a népesség elfogy. Nem kevesebb ember fog minőségibb életet élni, hanem SEMENNYI. Mert elfogy. Ha 500,000 fiatalnak nehéz lesz eltartania 2,000,000 időset, és nem vállal csak 125,000 gyereket, akkor a 125,000 gyereknek is pontosan ugyanolyan nehéz lesz eltartania 500,000 időset, mint amilyen nehéz az 500,000-nek volt eltartania a 2,000,000-t, mivel az arány ugyanúgy 4x-es. Ezért a 125,000 sem vállal majd csak 4-ed annyi gyereket és ez nem áll meg sehol, csak a 0-nál.
(a kapitalista rendszer erre úgy reagál, hogy nem baj, majd hozunk bevándorlót, onnan, ahol még van fiatal népesség)
és KÖZBEN az ÁLLAMADÓSSÁG tovább növekszik...
3. elvileg blitzkrieg-nek is igaza van, hogy 2,2-vel már a népesség HOSSZÚTÁVON növekedne, csak éppen a hosszútávig NEM JUTUNK EL, mert addigra a lakosság megpusztul az adóterhek és az államadósság terhe alatt... mivel rövid távon a népesség még 2,2-nél is csökken, hiszen előbb számoltam ki, hogy családonként 4-5 gyerek kellene a szinten tartáshoz, nem 2,2.
4. ezért a népesség kipusztulását csak úgy lehet megállítani, ha a KAPITALISTA RENDSZERT LECSERÉLJÜK egy olyanra, amely nem pusztítja ki maga alól a társadalmat.
Ha valaki ezt vitatná, akkor kéretik megfigyelni, hogy a kapitalista rendszer folyamatosan keres olyan országokat, amelyek népessége még növekvő, és azokat használja ki olcsó munkaerőnek, amely után annak az országnak a lakossága is csökkenőbe vált át.
Megj.: természetesen a kapitalista rendszer, ha végül teljesen uralma alá hajtja az egész bolygót (Kínát, Indiát, a mohamedán világot és Afrikát is), akkor végül az egész bolygó teljes lakosságát is ugyanolyan módon csökkenti majd egészen a kipusztulásig, mint ahogyan teszi azt most a nyugati országokkal és Japánnal.