[BIZTPOL] A nagy sakktábla

Status
Not open for further replies.
<blockquote rel="papajoe"><blockquote rel="zsolti"><blockquote rel="Veér István">Azért az oktatásból kiszorított roma magyar szófordulat Pulitzer gyanús

:D Ott azért elvigyorodtam én is, mikor olvastam. </blockquote>

Mi a gyanús abban?Ahogy kiszorította az oktatási rendszer,rögvest foglyul is ejti a szociális háló.....

</blockquote>
Tudod mi az a Pulitzer díj?
Nem lehet minőségi szarkazmust alkalmazni, ha a fogadó közönség nem elég felkészült. (ezt a tudást nem tekintem műveltségnek, de trivialitásnak gondoltam)

Nem szorítja ki őket az oktatási rendszer. Maguk, a családjuk, környezetük szorítja ki őket. Nagyszüleim nyomorban nottek fel, megsem szorította ki őket az oktatás. A rendszerváltáskor a családom nagyon nehéz gazdasági helyzetben volt, mégsem szorított ki az oktatás... (legalabbis nem ugy, ahogy erted)

Mellesleg az internet korában remgeteg tudás ingyen elérhető, ha valaki el akarja erni. A legtöbb"roma magyar" sajat maga, illetve a jogvédők hasonló jajj mindig mas a hibas szövegének az áldozata.

A tiedhez hasonló szöveg szorítja őket ki az oktatásból.

</blockquote>

Persze,hogy nem szorítja ki őket semmi,csupán ők magukat,a fele rokonságom a hármas határ mellett él,köztük 1 tanár az álltalános iskolában,magam 20+ éve dolgozok az építő iparban,nem kell a segítség a témában,köszi.

<blockquote rel="Roni">http://fogjunkossze.com/az-amerikaik-szerint-magyarorszagot-hamarosan-megtamadja-az-usa-31523

Már most megszálltak... Több a jenki repülő az égen mint a magyar stb...</blockquote>

Ha ezek élesben is így repülnek mint ahogy itt gyakoroltak, akkor csak egy NSzV-t kérek, és nyugodt vagyok...

<blockquote rel="Veér István"><blockquote rel="papajoe"><blockquote rel="zsolti"><blockquote rel="Veér István">Azért az oktatásból kiszorított roma magyar szófordulat Pulitzer gyanús

:D Ott azért elvigyorodtam én is, mikor olvastam. </blockquote>

Mi a gyanús abban?Ahogy kiszorította az oktatási rendszer,rögvest foglyul is ejti a szociális háló.....

</blockquote>
Tudod mi az a Pulitzer díj?
Nem lehet minőségi szarkazmust alkalmazni, ha a fogadó közönség nem elég felkészült. (ezt a tudást nem tekintem műveltségnek, de trivialitásnak gondoltam)

Nem szorítja ki őket az oktatási rendszer. Maguk, a családjuk, környezetük szorítja ki őket. Nagyszüleim nyomorban nottek fel, megsem szorította ki őket az oktatás. A rendszerváltáskor a családom nagyon nehéz gazdasági helyzetben volt, mégsem szorított ki az oktatás... (legalabbis nem ugy, ahogy erted)

Mellesleg az internet korában remgeteg tudás ingyen elérhető, ha valaki el akarja erni. A legtöbb"roma magyar" sajat maga, illetve a jogvédők hasonló jajj mindig mas a hibas szövegének az áldozata.

A tiedhez hasonló szöveg szorítja őket ki az oktatásból.

</blockquote>

Persze,hogy nem szorítja ki őket semmi,csupán ők magukat,a fele rokonságom a hármas határ mellett él,köztük 1 tanár az álltalános iskolában,magam 20+ éve dolgozok az építő iparban,nem kell a segítség a témában,köszi.
</blockquote>

Jól van na, akkor szent a béke!?!? Mindössze a polkorrektség mérőm belengett attól, ahogy megfogalmaztad, aztán azt hittem, hogy kell az a magyarázat. Ettől még ez a fajta fogalmazás a problémák forrása, ha te nem nem is azzal a céllal, hanem mondjuk a sulykolás miatti megszokásból írtad így.

<blockquote rel="Roni">http://fogjunkossze.com/az-amerikaik-szerint-magyarorszagot-hamarosan-megtamadja-az-usa-31523

Már most megszálltak... Több a jenki repülő az égen mint a magyar stb...</blockquote>

Az ami repülők aktovitása és Tusványos között keressek összefüggést, .vagy maradjak a seggemen??

<blockquote rel="antigonosz"><blockquote rel="Roni">http://fogjunkossze.com/az-amerikaik-szerint-magyarorszagot-hamarosan-megtamadja-az-usa-31523

Az ami repülők aktovitása és Tusványos között keressek összefüggést, .vagy maradjak a seggemen??
</blockquote>

Romániában is ott van valamelyik ANG egység, szintúgy Falconokkal. Szerintem ezek mindenhol ott vannak, az ANG jobban hangzik mint az Air Force.

http://index.hu/tudomany/til/2016/07/28/a_szovjetek_fel_akartak_olvasztani_a_sarkvideket/

12334057_cf070428c2c37ede1c0219954a72cd73_wm.jpg

.. és még az amerikaiak is támogatták az ötletet.

Földi László: polgárháborúk lesznek Európában, ha ez így megy tovább
http://www.hirado.hu/2016/07/27/foldi-polgarhaboruk-lesznek-europaban-ha-ez-igy-megy-tovabb/

Én csak azt nem értem miért polgárháborúról beszél? Ez azt feltételezné, hogy lesznek olyanok akik a migrik oldalán az életüket adnák értük. Minden más esetben ez honvédő háború

Én csak azt nem értem miért polgárháborúról beszél? Ez azt feltételezné, hogy lesznek olyanok akik a migrik oldalán az életüket adnák értük. Minden más esetben ez honvédő háború
Nem magyaro-ra gondolt. Pl. franciao-ban siman lehetseges.

Szerintem csak a helyi rendvédelmi szervek tagjai lesznek hajlandók a helyi lakosokat lőni a migránsok ellenében,azért az átlagember nem szívesen lövi le az óvónő férjét,vagy a postán dolgozó pénztárosnő fiát,viszont aki egyenruhába bújt,abban van némi "kiválasztatottságtudat",így ők egy jelvény,vagy igazolvány birtokosaként,fegyverrel a kezükben,hajlamosak szolgálni,és védeni,bárkit,bárki ellenében,csak el ne vegyék tőlük azokat.

Szerintem csak a helyi rendvédelmi szervek tagjai lesznek hajlandók a helyi lakosokat lőni a migránsok ellenében,azért az átlagember nem szívesen lövi le az óvónő férjét,vagy a postán dolgozó pénztárosnő fiát,viszont aki egyenruhába bújt,abban van némi "kiválasztatottságtudat",így ők egy jelvény,vagy igazolvány birtokosaként,fegyverrel a kezükben,hajlamosak szolgálni,és védeni,bárkit,bárki ellenében,csak el ne vegyék tőlük azokat.

Ez szerintem nem így van, az ilyen emberek általában jobban szeretik a hazájukat, mint az átlag állampolgár.

<blockquote rel="papajoe">Szerintem csak a helyi rendvédelmi szervek tagjai lesznek hajlandók a helyi lakosokat lőni a migránsok ellenében,azért az átlagember nem szívesen lövi le az óvónő férjét,vagy a postán dolgozó pénztárosnő fiát,viszont aki egyenruhába bújt,abban van némi "kiválasztatottságtudat",így ők egy jelvény,vagy igazolvány birtokosaként,fegyverrel a kezükben,hajlamosak szolgálni,és védeni,bárkit,bárki ellenében,csak el ne vegyék tőlük azokat.

Ez szerintem nem így van, az ilyen emberek általában jobban szeretik a hazájukat, mint az átlag állampolgár. </blockquote>

Itthon a katonákra igaz,a többi egyenruhás ezt jól eltitkolja,a nem egyenruhás állomány is,nyugaton szerintem rosszabb a helyzet.

Ember te normális vagy pont a helyi rendvédelmi lesz az utolsó mert az ő családja is annak a közösségnek a tagja. Ergo ha ilyet tenne a családját hamar elérné a megtorlás.
Másik pont Kölni és más hasonló helyeken dolgozó rendőröknek lehet legjobban tele a töke a migránsokkal. Ő anno az ember védelme érdekében mentek rendőrnek. Most meg első kézből tapasztalják az őrületet. Ők veszik fel az áldozatok vallomásait, ők helyszínelnek.

Szerintem meg felvesznek egy maszkot es siman kovetni fogjak elso korben a parancsokat. Utana paran osszeomlanak, kilepnek, aztan az x. alkalom utan egy reszuk megtagadja a parancsot. Nincsenek csodak, parancsnoki lanc van meg parancskovetes. Itthon sem lett felelose a rendori tulkapasoknak.

Szerintem meg felvesznek egy maszkot es siman kovetni fogjak elso korben a parancsokat. Utana paran osszeomlanak, kilepnek, aztan az x. alkalom utan egy reszuk megtagadja a parancsot. Nincsenek csodak, parancsnoki lanc van meg parancskovetes. Itthon sem lett felelose a rendori tulkapasoknak.

Hát 2006-ból kiindulva én se látok szebb jövőt. Simán megoldják, hogy a debreceni rendőr majd Győrben lövi a mások rokonait és le van tudva. Azonosító és gerinc nélkül működött ez már. Persze nem volt mindenki benne, csak én a távol maradásos tiltakozás helyett vártam volna kicsit több emberi kiállást. És ahogy akkor sem volt, ezután sem lesz. Mindig lehet arra hivatkozni, hogy a bajtársaimat lövik a csúnya lázadók, akik vannak olyan hülyék, hogy az én és családom jövőjéért harcolnak...

<blockquote rel="papajoe">Szerintem csak a helyi rendvédelmi szervek tagjai lesznek hajlandók a helyi lakosokat lőni a migránsok ellenében,azért az átlagember nem szívesen lövi le az óvónő férjét,vagy a postán dolgozó pénztárosnő fiát,viszont aki egyenruhába bújt,abban van némi "kiválasztatottságtudat",így ők egy jelvény,vagy igazolvány birtokosaként,fegyverrel a kezükben,hajlamosak szolgálni,és védeni,bárkit,bárki ellenében,csak el ne vegyék tőlük azokat.

Ember te normális vagy pont a helyi rendvédelmi lesz az utolsó mert az ő családja is annak a közösségnek a tagja. Ergo ha ilyet tenne a családját hamar elérné a megtorlás.
Másik pont Kölni és más hasonló helyeken dolgozó rendőröknek lehet legjobban tele a töke a migránsokkal. Ő anno az ember védelme érdekében mentek rendőrnek. Most meg első kézből tapasztalják az őrületet. Ők veszik fel az áldozatok vallomásait, ők helyszínelnek.</blockquote>

Erről van szó. A rendőr jobban tudja hogy mi a helyzet, mint bárki az íróasztala mögül. Ott szopnak a sűrüjében, mindíg.

Az azért nagyon más szitu volt, itt kivülről jövő fenyegetés az alap, a migráns és az ellene tüntető magyar ember nem fradista huligánok közé keveredő normális emberek masszája. Könnyebb lenne átlátni, hogy ki kivel van, és mi a nép érdeke. A rendőr alap feladata hogy a káoszt megelőzze, és fenntartsa az alkotmányos rendet, ami ha bukik meg lehet nézni szíriát, líbiát. Nehéz ez, messziről okosnak lenni, jól.

Status
Not open for further replies.