<blockquote rel="papajoe"><blockquote rel="silversisko"><blockquote rel="papajoe">Szerintem csak a helyi rendvédelmi szervek tagjai lesznek hajlandók a helyi lakosokat lőni a migránsok ellenében,azért az átlagember nem szívesen lövi le az óvónő férjét,vagy a postán dolgozó pénztárosnő fiát,viszont aki egyenruhába bújt,abban van némi "kiválasztatottságtudat",így ők egy jelvény,vagy igazolvány birtokosaként,fegyverrel a kezükben,hajlamosak szolgálni,és védeni,bárkit,bárki ellenében,csak el ne vegyék tőlük azokat.
<blockquote rel="2ndt">Szerintem meg felvesznek egy maszkot es siman kovetni fogjak elso korben a parancsokat. Utana paran osszeomlanak, kilepnek, aztan az x. alkalom utan egy reszuk megtagadja a parancsot. Nincsenek csodak, parancsnoki lanc van meg parancskovetes. Itthon sem lett felelose a rendori tulkapasoknak.
Hát 2006-ból kiindulva én se látok szebb jövőt. Simán megoldják, hogy a debreceni rendőr majd Győrben lövi a mások rokonait és le van tudva. Azonosító és gerinc nélkül működött ez már. Persze nem volt mindenki benne, csak én a távol maradásos tiltakozás helyett vártam volna kicsit több emberi kiállást. És ahogy akkor sem volt, ezután sem lesz. Mindig lehet arra hivatkozni, hogy a bajtársaimat lövik a csúnya lázadók, akik vannak olyan hülyék, hogy az én és családom jövőjéért harcolnak... </blockquote>
Nyugodjatok meg elég kevés olyan rendőr (katona) van aki ne szembesült volna egyébként a magyarországi VALÓS migrációs helyzettel. Arról meg nem is beszélve, hogy manapság ismét dívik a kalandozások kora....... csak most nem nyugati irányban... mondjuk én csak hallottam...
És hidd el papajoe a rendőr a magyar embert védi most is és fogja védeni...
</blockquote>
Pillanat,lehet nem voltam egyértelmű,nem arról van szó,hogy ha a migránsok egyben neki támadnak a lakosságnak,hanem ha lakosság ugrana neki a migránsoknak,akkor a rendvédelmi szervek(nem csak a rendőrség !! )megvédené a migránsokat,a lakosság ellen,a legkeményebb eszközökkel is,főleg nyugaton.A mi rendőreinkkel szemben sem táplálok ilyen esetben illúziókat,ha majd letartóztatják a saját soraikban lévő,kollégákat,és főnökeiket,akik naponta szegik meg a törvényeket,a striciktől,az olajügyekig,brókerbotrányig,akkor döngethetik a mellkast.
Nem emlékszem,hogy 2006 októbere után tömegesen határolódtak volna a kollégáktól,a kollégáik,a kis rendőrtől,a tábornokig,de tévedjek.
</blockquote>
2006 után nagyon sok rendőr leszerelt. És az amúgy is silány állomány minősége még tovább romlott.
Nyugaton más a helyzet. Elég nehéz elmagyarázni, meg kell tapasztalni. Nyár elején voltam dél Franciáknál. Iszonyatos mennyiségű sokadik generációs bevándorló. De én úgy vettem észre, h a bennszülött lakosság sajátjának tekinti őket. Ha balhéznak az csak számunkra egyértelmű, h bevándorló. Az ottaniaknak olyan mintha nállunk, mondjuk kunok, vagy jászok tennék. Másként nem nagyon tudom elmagyarázni
</blockquote>
Akkor azért szokták idegenlégiósok végigverni az arabokat / arab negyedeket néha, mert ők meg tudják különböztetni a fehér franciát a barna arabtól.