Szerintem az esélye egyre nagyobb, de hogy mennyi, azt még megtippelni sem merném.<blockquote rel="zsolti"><blockquote rel="sata"><block cfcquote rel="zsolti"><blockquote rel="sata">Mekkora lehet az esélye annak,hogy a törökök kilépnek (kirúgják?) a NATO-ból? (Én még itt tartok...)
Fogalmam sincs még arról sem, hogy egyáltalán melyik lenne nekünk, olyanoknak a jobb, akik inkább békében szeretnék éldegélni.
Talán az ha nagyon választanom kéne, inkább maradjanak a mi szempontunkból, a nagy változások általában veszélyesek békeidőben, s ha kilépnek, az valóban láncreakciókat és azokra adott válaszlépéseket indíthat el.
</blockquote>Engem azért foglalkoztatt,mert onnantól fogva "ránk tolhatják" az összes "menekültet".. Már egyébként is megpendítették,hogy az EU nem teljesíti a megállapodást..Ha csak napi 5ezer embert görög határa írányítanak,esélyünk se lesz.Ha arcoskodunk majd az Oroszokkal szembe,szerbek által leszívatnak minket.Szerintettek ez reális?
</blockquote>
A törökök ezt már régóta fegyverként zsarolás céljára használják, többször is kijelentették így van, hogy ránk tolják az áradatot. Természetesen innentől lehetséges, mivel nyíltan fenyegetnek vele.
Ha napi 10.000 ember jön, akkor sincs végünk. DE csúnya lesz. Viszont ahogy mondtam, HA van rá akarat, és merünk kiállni magunkért, nem a brüsszeli agyhalottak hülyeségeinek lefeküdni, vannak olyan megoldások, amik elérik azt FIXEN, hogy ne akarjanak hozzánk jönni. A CNN-en, BBC-n természetesen NEM fog jól kinézni, még polkorrekt sem lesz, viszont az MO. megmarad élhető helynek lenni. Ez ennyire egyszerű.
</blockquote>
Az, hogy Magyarország megmarad e élhető helynek, ha a nyugat elárad muszlimokkal, igen kétséges. Ideig-óráig maximum. Mivel a magyar Gdp jelentős része nyugati cégek által termelődik, igen nagy bajban lennénk, ha ők megrottyannának. Ez pedig csak az egyik fele a kérdésnek. A muszlim szaporulati grafikonok alapján 100-150 év, és minimum egálban lesznek az európai őslakosokkal. Márpedig akkor politikai súlyuk lesz, ha nem vezető szerepük. Innen pedig egyesen következik, hogy akár katonai erővel is ránk jöhetnek. Ennek egyetlen védelme szerintem, ha akkor már igencsak szorosra fűzzük a kapcsolatokat az oroszokkal.</blockquote>
VAGY bárkivel, aki hasonlóan látja ezt a helyzetet mint te meg én. Európa eliszlámosítása szerintem az egyik legnagyobb biztonságpolitikai kihívás számunkra, így van. Egyszerűen hiába a mama merkeli "anyai" ösztön, ők itt életidegenek. Csak baj lesz belőle, amit polgárháború/háborúk fognak kísérni. Aki így látja, és hajlandó ellene tenni, mind a szövetségesünk, aki meg nem, az rosszakarónk, ennyire egyszerű ez az én olvasatomban. S ez eszkalálódni fog, sokkal hamarabb mint 100-150 év.