Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahol a törökök is ott vannak, az már régen rossz. Korábban is írtam, nagyon rossz ötlet az oroszoktól bármilyen szövetség kötése Erdogannal. És nem csak nekik. Bárkinek.
<blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="Veér István">Trump hülye lesz iránt megtámadni. Inkabb a gazdaság rendbetétele és az illegalisok felszámolása valamint a hátország feszültségeinek feloldása leköti majd teljesen.
<blockquote rel="haubagoi">Boki,
jó, most valóban így néz ki, hogy orosz-török-iráni tengely van, de én ebben nem hiszek hosszútávon.
Ahol a törökök is ott vannak, az már régen rossz. Korábban is írtam, nagyon rossz ötlet az oroszoktól bármilyen szövetség kötése Erdogannal. És nem csak nekik. Bárkinek.
Az megvan, hogy romania es fro a szovetsegeseink? )...
Ez az orosz-török-iráni tengely tehát olyan, mintha valami véletlen éppen közös platformra hozná mondjuk Franciaországot, Magyaro.-ot és Romániát, na az orosz-török-iráni szövetségnek is épp ugyanennyi az esélye hosszútávon.
Az megvan, hogy romania es fro a szovetsegeseink? )</blockquote><blockquote rel="haubagoi">...
Ez az orosz-török-iráni tengely tehát olyan, mintha valami véletlen éppen közös platformra hozná mondjuk Franciaországot, Magyaro.-ot és Romániát, na az orosz-török-iráni szövetségnek is épp ugyanennyi az esélye hosszútávon.
<blockquote rel="krokomach">Ahol a törökök is ott vannak, az már régen rossz. Korábban is írtam, nagyon rossz ötlet az oroszoktól bármilyen szövetség kötése Erdogannal. És nem csak nekik. Bárkinek.
<blockquote rel="Veér István">Trump hülye lesz iránt megtámadni. Inkabb a gazdaság rendbetétele és az illegalisok felszámolása valamint a hátország feszültségeinek feloldása leköti majd teljesen.
<blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="krokomach">Ahol a törökök is ott vannak, az már régen rossz. Korábban is írtam, nagyon rossz ötlet az oroszoktól bármilyen szövetség kötése Erdogannal. És nem csak nekik. Bárkinek.
Szerintem az esélye egyre nagyobb, de hogy mennyi, azt még megtippelni sem merném.Mekkora lehet az esélye annak,hogy a törökök kilépnek (kirúgják?) a NATO-ból? (Én még itt tartok...)
Szerintem az esélye egyre nagyobb, de hogy mennyi, azt még megtippelni sem merném.<blockquote rel="sata">Mekkora lehet az esélye annak,hogy a törökök kilépnek (kirúgják?) a NATO-ból? (Én még itt tartok...)
Szerintem az esélye egyre nagyobb, de hogy mennyi, azt még megtippelni sem merném.<blockquote rel="zsolti"><blockquote rel="sata">Mekkora lehet az esélye annak,hogy a törökök kilépnek (kirúgják?) a NATO-ból? (Én még itt tartok...)
<blockquote rel="Roni">http://www.hidfo.ru/2016/08/torokorszag-szovetsegre-lephet-oroszorszaggal-es-irannal/
Na haubagoi?
Pont attól tartok,hogy "megfekszik" a kormány Brüsszel-el szembe..Abszolút zsarolhatóká váltunk a mutyis baromságaik végett,meg egyébként is gazdaságilag.
<blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="Roni">http://www.hidfo.ru/2016/08/torokorszag-szovetsegre-lephet-oroszorszaggal-es-irannal/
Na haubagoi?