K
kamm
Guest
Ennek az egesz okorsegnek semmi koze Amerikahoz, valami hobortos csillagszemu ukran ifjugardista drogos lazalma: https://sin4enko.jimdofree.com/engl...ting-world-war-iii-how-the-world-will-change/
És EZ miért lenne jó az USA-nak? Nem tudnak gondolkodni? Elment a maradék eszük is? Egy ekkora Kína úgy lenyomja őket a picsába, hogy mehetnek Kínába rabszolgának...
Na meg aztán Szentpétervárt Finnországnak adnák? Persze...
Ehelyett:
akkora Szovjetunió 2.0 lesz, hogy ihaj! Az a sötétkék EU meg szépen lekerül a térképről.
Semmi koze semmifele tervhez, ez valami hobortos cikk egy ukrantol.Mindenen kívül számára tettem fel a cikket, aki bagatelizálta, hogy létezne terv Oroszország felosztására. Hóbagoly én nem hiszek a SZU 2.0 elképzelésedben, én úgy gondolom Eurázsia projekt van, és a végén három birodalom fog küzdeni a világuralom megszerzéséért: Óceánia, Eurázsia és a Távol-Kelet.
Ha valaki nem teljesen hulye a vilagpolitikahoz, akkor egyertelmu, hogy a ruszkik szetesese az utolso dolog, amit Amerika akar, kulonos tekintettel az atomarzenalra. (Konkretan amikor a 90-esekben osszeomlott Oroszorszag, akkor az amerikaiak nyultak Jelcinek hona ala, nehogy kaoszba forduljon az egesz koceraj.)