Israel's War On Cash Is About To Get More Drastic | ZeroHedge
ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero

Ügyes húzás lett volna. Odakuldeni Nancy Policyt, egy félig szenilis, kozutalatnak örvendő nyolcvanas venasszonyt, aki kutyanak sem hiányozna, ha ott veszne.![]()
UkraineMaps
- US Senator Blackburn says China shooting down US House speaker Pelosi's plane would be an act of war.t.me
Hajra. Lengyelorszag meretu, viszont a lengyel GDP negyedevel. Ujabb lyukas valagu koldus csatlakozik a szegenyhazhoz.Algéria elnöke bejelentette, hogy az ország kész csatlakozni a BRICS-hez
Abdelmadjid Tebboune algériai elnök bejelentette, hogy az ország kész csatlakozni a BRICS-hez
![]()
Президент Алжира заявил о готовности страны присоединиться к БРИКС
Алжир готов присоединиться к БРИКС, заявил президент республики Абдельмаджид Теббун. Его слова приводит канал Al Mayadeen. РИА Новости, 01.08.2022ria.ru
Szóval máris gazdagabbak helyből mint a nyugat imádott Ukrajnája?Hajra. Lengyelorszag meretu, viszont a lengyel GDP negyedevel. Ujabb lyukas valagu koldus csatlakozik a szegenyhazhoz.![]()
Elkezdtem a twitterét olvasgatni:![]()
![]()
Orosz elemzÅ: Még az USA sem fogja tudni megakadályozni Oroszország szétesését
Kamil Galejev szerint az Egyesült Ãllamok kÃsérletet tesz majd Oroszország egyben tartására, amelyre nyomós oka van.mandiner.hu
WTF?
Mondjuk hülyéből túltermelés van a világon mindenhol.
Mondjuk hülyéből túltermelés van a világon mindenhol.
Ez a mókus az USA hülyéje. A kenyéradó gazdi amerikai székhelyűÉs úgy tűnik, hogy akkor ez a hülye nem az USA hülyéje. De akkor kié?
Ahh, orosz momentumos?
A BRICS-ben alapból van 3 atomhatalom.Hajra. Lengyelorszag meretu, viszont a lengyel GDP negyedevel. Ujabb lyukas valagu koldus csatlakozik a szegenyhazhoz.![]()
Algéria a világ 11. legnagyobb földgáz exportőre.A BRICS-ben alapból van 3 atomhatalom.
Ha kiegészül a jelentkezőkkel, Irán, Argentina, Török o. Algéria, stb. akkor már lassan a bolygó lakosságának a fele ott lesz ebben a tömörülésben.
A letezo legszegenyebb, legcsovesebb orszagok, minimalis technologiai bazissal. Meg mindig csak azt tudom mondani, hogy hajra...A BRICS-ben alapból van 3 atomhatalom.
Ha kiegészül a jelentkezőkkel, Irán, Argentina, Török o. Algéria, stb. akkor már lassan a bolygó lakosságának a fele ott lesz ebben a tömörülésben.
A 11? Ja az mas, mar azt hittem, hogy csak a 12...Algéria a világ 11. legnagyobb földgáz exportőre.
Köszönjük Emese.A 11? Ja az mas, mar azt hittem, hogy csak a 12...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..