Azért én nem becsülném le őket.Így nem lehet egy világháborút megnyerni.
Nyertek ők ár néhány világháborút!
Azért én nem becsülném le őket.Így nem lehet egy világháborút megnyerni.
Azért én nem becsülném le őket.<blockquote rel="Montezuma">
Így nem lehet egy világháborút megnyerni.
Afganisztán, kifogástalan minőségű hamis dollárok, Dietmar Clodo, pénzhamisítás, biztonsági papír, Diósgyőri Papírgyár.Ha van igazságalapja az amerikai külügyminisztérium néhány tagja illetve a Vanguard Corp. közötti globális mutyiról szóló infóknak (mindenki döntse el önmaga, hogy erre mekkora lehet az esély), akkor a helyzet még xarabb.
Erre gondoltál?Nekem új a történet, ha valaki összefoglalná azt megköszönném.
Valaki világosítson már fel, hogy igazából Obama mire gondol, amikor azt mondja, hogy a Minszki tárgyalást sértette meg az OF.
Valaki világosítson már fel, hogy igazából Obama mire gondol, amikor azt mondja, hogy a Minszki tárgyalást sértette meg az OF.
Valami pénzügyi megmagyarázhatná már egyszer nekem félkonteós videók linkelgezése helyett, hogy hogyan a búbánatos életbe képzelik el az, hogy a pénz fedezete arany vagy más legyen...? A világon nincs akkora értékű nemesfém vagy bármi készlet, amihez kötni lehetne a készpénz értékét, mert a gazságok akkorák és annyi kp van forgalomban. Ezen felül mi a túrót kezdjenek a nem készpénben levő értékekkel...?
blogen szerintem túlságosan leakadtál a szavakon ahelyett, hogy a mögöttes tartalmat néznéd. Ha már árfolyamokat akarsz, akkor nem a pénznek, hanem a pénznemeknek (devizáknak) van árfolyama a pénzpiacokon, de uganúgy az árupiacokon is megvan a pénz árfolyama, csak ezt sokak nem veszik észre. (pl azért az 1000-esért a zsebedben 1kg, 2kg vagy fél kg banánt kapsz, stb)
<blockquote rel="joker">blogen szerintem túlságosan leakadtál a szavakon ahelyett, hogy a mögöttes tartalmat néznéd. Ha már árfolyamokat akarsz, akkor nem a pénznek, hanem a pénznemeknek (devizáknak) van árfolyama a pénzpiacokon, de uganúgy az árupiacokon is megvan a pénz árfolyama, csak ezt sokak nem veszik észre. (pl azért az 1000-esért a zsebedben 1kg, 2kg vagy fél kg banánt kapsz, stb)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..