Valahol egyszerre szanalmas es rohejes, hogy n-edik alkalommal kell az altalam borzasztoan ruhellt Orbannal egy platformra helyezkednem aktualis kerdesekben...
Viszont par meglatas az elmult hetek vitaihoz kepest (nemcsak itt):
- Ahogyan mondtam, a kerites igy szart sem er
- Ahogyan szamitottam ra, gyakorlatilag nem tudnak a kerites melle eleg embert allitani, hogy ne barmoljak szet
- Europa idiotabbik/totalisan agymosott fele lelkesen tapsikol a sajat sirjanak megasasahoz
- a migracio most is a liberalis demokraciak fele iranyul
A rohej egyebkent az, hogy a liberalisok szerintem tenyleg nem latjak/erzik az 'idegen testet' Europaban; kulfoldi, joleti allamokban elo emberek bizonygatjak lelkesen, hogy a multikulturizmus a kulcs Europa tulelesehez es barmilyen adat, ami ezt cafolna, szimpla rasszizmus....
Viszont par meglatas az elmult hetek vitaihoz kepest (nemcsak itt):
- Ahogyan mondtam, a kerites igy szart sem er
- Ahogyan szamitottam ra, gyakorlatilag nem tudnak a kerites melle eleg embert allitani, hogy ne barmoljak szet
- Europa idiotabbik/totalisan agymosott fele lelkesen tapsikol a sajat sirjanak megasasahoz
- a migracio most is a liberalis demokraciak fele iranyul
A rohej egyebkent az, hogy a liberalisok szerintem tenyleg nem latjak/erzik az 'idegen testet' Europaban; kulfoldi, joleti allamokban elo emberek bizonygatjak lelkesen, hogy a multikulturizmus a kulcs Europa tulelesehez es barmilyen adat, ami ezt cafolna, szimpla rasszizmus....