[BIZTPOL] A nagy sakktábla

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 032
23 019
113
Az mennyire gáz hogy nyíltan Trump párti hozzászólásásokat tettem Facebookon HVG cikkek alá?
Nem gaz. Sot, inkabb vicces. 10+ eve elgurult a HVG gyogyszere. Siman belefer ha idonkent mas velemenyt is az arcukba tolnak az emberek. Illetve amilyen szinten elvesztettek az olvasoikat, szerintem orulnek azok minden hozzaszolasnak.
Amugy meg nem kell ijedezni senkitol sem. A htka a legdurvabb napjan sem kozeliti meg egy atlagos kocsma fenyegeteset. (Egeszsegetekre!) :)
 
  • Tetszik
Reactions: fip7

closed society

Well-Known Member
2016. szeptember 20.
710
1 314
93
Hatalmas forma Dugin :D .
A tegnapi a műsorában említést tett a "Többpólusú világ elmélete" c. könyvéről, és hozzátette, hogy annak, aki a jövőbe szeretné képzelni magát, ideje elolvasnia a könyvet.
 

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 052
9 574
113
Hatalmas forma Dugin :D .
A tegnapi a műsorában említést tett a "Többpólusú világ elmélete" c. könyvéről, és hozzátette, hogy annak, aki a jövőbe szeretné képzelni magát, ideje elolvasnia a könyvet.

Mellesleg a YT csatorna ill. TV, ahol ezek a videók megjelennek, a Czargrad nevet viseli. Nem tudom tudjátok-e, a Czargrad Konstantinápoly szláv neve :)
Sok jót nem jelent Törökországra nézve :)
ld. https://en.wikipedia.org/wiki/Tsargrad
 

nekerdez

Well-Known Member
2012. június 3.
2 714
2 366
113
Nem gáz. Trump mögött is a nagytőke áll, szeretni fognak érte :)
Clinton mögött is ez áll. A három tábornok a kormányban nem véletlen! Metis jelölése után tengerészgyalogosok öröm mámorba úsznak. Volt itt is megosztott kép, hogy a tengerész gyalogság különleges felderítő alakulatai Apostol ként ábrázolták Metist.
+ Ott van a katonai hírszerzés, a nemzetbiztonsági tanács adója annak a vezetője volt törzse még azt is vezeti!
Pl ha Trump beiktatásakor merénylettől tart megkéri a katonai hírszerzést és tengerészgyalogosokat biztosításra.
Az más kérdés hogy ha Trumpot megpróbálnák meg merényelni tgy neki mennének a CIA-nak! Mivel CIA jelen pillanatban is Trump ellenese.

Háttér kép Bayer Zsolt műsorában remek fejtegették Trump kapcsán a dolgokat.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 831
30 925
113
Merni lehet ha merne, csak nem maradna következmények nélkül. Örül ez az elmebeteg, hogy Trump jobban támogatja Izraelt és ki is használja a végtelenségig. De visszavonatni nem fogja tudni, max leszarják és továbbra is építkeznek, szankciókat amúgy sem szavaztak meg pedig azzal rá lehetne venni. Pl mindenféle fegyverexport betiltása Izrael fele, izraeli cégek termékeinek kitiltása az EU-ból, felső tízezer, összes kormánytag, összes katonai vezető európai vagyonának befagyasztása és beutazási tilalom. Már az EU meg tudná oldani ezt a kérdést ha lenne rá akarat és nem olyanok vezetnék az EU-t akiknek a főnökei vagy főnökei főnökei pont Izraelben vannak.
 
  • Tetszik
Reactions: fip7 and ghostface

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 085
15 029
113
Na ne már, miért mi fog vele történni ha ideír? Levadássza Mack? Ulippo elrabolja a családját? Béta nyilvánosságra hozza a kompromittáló felvételeket? Panoz beperli? De tényleg mi fog történni?
Lehet önvédelmi leckéket kéne vennie Boki-tól.
Nem tudhatod, hogy az itt kommentálók közül kinek hol van a munkahelye és ott mi a beosztása. Márpedig minden országban vannak olyan munkahelyek és beosztások, ahol nemcsak az egyén dönti el hogy hova és mit írogat, hanem a főnökei is. Ehhez még félnie sem kell, elég fentről egy kis szelíd iránymutatás - esetleg még csak nem is személynek szólóan hanem egyszerű tudomásulvételt aláirandó körlevélben, hogy mit támogat és mit nem a főnökség. Lehet nem tudomásul venni az ilyet, de hogy is mondják katonáéknál: parancsot meg.....farkalni nem érdemes, mert csak szaporodni fog.
 
  • Tetszik
Reactions: fip7

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
21 879
35 277
113
Monte ha jól emlékszem egy "vita" után hagyta itt a fórumot... kopott hideget meleget elég jól raestek... Meg is írta hogy ennyi volt az aktivitása egy ideig az oldalon
 

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 375
14 041
113
Monte ha jól emlékszem egy "vita" után hagyta itt a fórumot... kopott hideget meleget elég jól raestek... Meg is írta hogy ennyi volt az aktivitása egy ideig az oldalon

Igen, arra emlékszem, hogy többszer is követett el ilyesmi miatt digitális harakirit. Ezek szerint az utolsó össze is jött neki véglegesen.
R.I.P. MZ
:(
 

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 461
113
http://mno.hu/kulfold/nem-kell-a-moldovai-elnoknek-az-eu-zaszlo-1378224
"Levették az Európai Unió lobogóját a hivatalába beiktatott új moldovai elnök kisinyovi rezidenciájának épületéről – adta hírül hétfőn a TASZSZ orosz hírügynökség. Beszámoltak arról is, hogy az oroszbarát Igor Dodon hivatalos államfői internetes oldalának román nyelvű változatát moldáv nyelvűre változtatták...
...Az ország európai irányultsága ellen fellépő új elnök egyben Moldova függetlenségének ügyét is zászlajára tűzte, vagyis szemben áll az „unionista” – a két román nyelvű állam egyesítését célzó – törekvésekkel. Ezt a szemléletét akarja kifejezni, hogy az elnöki honlap angol és orosz nyelvű változata megmarad, de a román nyelvű honlapot moldáv nyelvűre változtatták...
...A moldáv nyelv lényegében megegyezik a román nyelvvel, noha a belpolitikai porondon és a kulturális élet képviselőinek a körében évek óta hosszú viták tárgya ez a kérdés..."

http://karpathir.com/2016/12/26/uj-hivatalos-nyelvet-ajandekozott-nepenek-igor-dodon/
"Moldovánra „változtatta” országa nyelvét Igor Dodon, a Moldovai Köztársaság elnöke, aki karácsony első napján arra is szakított időt, hogy a chișinăui elnöki hivatal honlapján a nyelvválasztó opciónál a RO-t MD-re cserélje.
Dodon törvénytelenséget követett el, ugyanis a chișinăui alkotmánybíróság 2013-ban kimondta, hogy az ország hivatalos nyelve a román és az orosz. Ezzel nem ért egyet Dodon, aki a kampányban többször is hangoztatta, hogy a Moldovai Köztársaság hivatalos nyelve és az ő anyanyelve is a moldován.
Így karácsonytól a moldovai elnöki hivatal moldovánul, oroszul és angolul olvasható."


Szép nagy léptekkel halad... (Ki adja a testőrségét Dodonnak? ) Románia mikor fog hadgyakorlatozni a határuknál? Bár lehet hogy Dodon erre meg behívná a Transznyisztraiakat és /vagy azonnal beadná a felvételi kérelmét az Eurázsiai Unióba. Amire persze rosszul lennének az Ukránok. Trumpot viszont vélhetően hidegen hagyná a problémájuk. Tehát valószínűleg Románia a szájalás mellett inkább kivár. Innentől meg sokan hátradőlnek a fotelben és pattogatott kukoricát majszolva figyelik az eseményeket (itt is)...
 
Status
Not open for further replies.