Félreérthető volt, "nincs szárazföldi határa Afganisztánban" kicsit megkavart.Már mint Törökországnak? Mert most arról beszélünk...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Félreérthető volt, "nincs szárazföldi határa Afganisztánban" kicsit megkavart.Már mint Törökországnak? Mert most arról beszélünk...
Semmi problémaFélreérthető volt, "nincs szárazföldi határa Afganisztánban" kicsit megkavart.
Isten nyugosztalja őket!A 13 amerikai áldozat:
![]()
![]()
RIPA 13 amerikai áldozat:
![]()
![]()
Érdemesebb lenne pl az Emírségekben letelepíteni őket és onnan operálni velük. A srácok néha kihajóznának, aztán bejuttatnák őket ahogy korábban is be tudtak juttatni fű alatt embereket.Afganisztánban semmiképpen sem maradhattak, a környező országokban pedig könnyen levadászhatják őket a tálibok...Az persze nagy kérdés , hogy mi lesz velük pl Amerikában, de ezzel nem volt eddig idő foglalkozni,hiszen az életüket kellett megmenteni...
Látva például azt,hogy az USA különböző országokba pl Ukrajnába,Albániába szállította a kimenekített Afgánokat,(Albániába ideiglenes tartózkodási engedéllyel). most agyalnak szerintem az amcsi azon,hogy mihez is kezdjenek ezekkel az emberekkel...Érdemesebb lenne pl az Emírségekben letelepíteni őket és onnan operálni velük. A srácok néha kihajóznának, aztán bejuttatnák őket ahogy korábban is be tudtak juttatni fű alatt embereket.
Ehh... mit vakkantsanak akkor a masodik vilaghaboru tankrobbanto szovjet kutyai...
EZEK A KUTYÁK IS KATONÁK.
Hős kutya műmancsokkal" aki túlélte a lövöldözést, hogy másokat megmentsen, a legmagasabb állati kitüntetést kapta. A négyéves belga malinois, Kuno a brit különleges erőknél szolgált Afganisztánban.
Ki gondolná, hogy a káosz részeként esetleg a háttérben piszkos alkuk köttettek, az afgán nép és a bábkormány kárára, csakhogy a jelen helyzet elő tudjon állni.https://index.hu/kulfold/2021/08/28...olatot-az-afganisztani-talib-ellenes-erokkel/
"A Biden adminisztráció megszakította a kommunikációt a talibán-ellenes afgán Nemzeti Ellenállási Fronttal (NRF), közel két héttel ezelőtt, mikor a tálibok átvették a hatalmat az országban − írja a Washington Examiner.
Ahmad Masszoud, az afgán ellenállás egyik vezetője elmondta, hogy a kivonulás kezdete óta nem beszéltek a Biden-adminisztráció egyetlen képviselőjével sem.
Próbáltam felvenni a kapcsolatot, de sajnos nem érkezett semmilyen visszajelzés. Úgy látjuk, hogy jelenleg egyáltalán nem érdekeljük őket, mondta el Ali Nazari, a NRF külkapcsolati vezetője.
A lap ezzel kapcsolatban feltett kérdéseire a Fehér Ház eddig még nem válaszolt..."
gondolom, hogy nem, de a hsz arra vonatkozott hogy az amcsik telepítettek IED felderítő illetve zavaró rendszereket. Én arra reflektáltam.De ezek nem távirányítással robbantottak.
Új balhét kell kreálni. A Balkán ideális telep lenne neki.Látva például azt,hogy az USA különböző országokba pl Ukrajnába,Albániába szállította a kimenekített Afgánokat,(Albániába ideiglenes tartózkodási engedéllyel). most agyalnak szerintem az amcsi azon,hogy mihez is kezdjenek ezekkel az emberekkel...
Kicsit bantjak az ilyenek az igazságérzetem.Megölték őket Kabulban....
![]()
Látva például azt,hogy az USA különböző országokba pl Ukrajnába,Albániába szállította a kimenekített Afgánokat,(Albániába ideiglenes tartózkodási engedéllyel). most agyalnak szerintem az amcsi azon,hogy mihez is kezdjenek ezekkel az emberekkel...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..