Check listBiztos látták a sebhelyes arcút, s kedvet kaptak.
Talibán EO/IR pod and missile warning system hanging to the aircraft OK
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Check listBiztos látták a sebhelyes arcút, s kedvet kaptak.
Wazz... bezarva otthagytak oket? Nesze nektek nyugati kutyabuzik egy kis gumicsont...Hagytak a kabuli repülőtéren szolgálati kutyákat...
A történelmi helit remélem nem hagyták ott, amivel a nagykövetségen landoltak ?A tálibok birtokba veszik a Kabuli repteret és megszemlélik qz USA által otthagyott üzemképtelenné tett technikát.
(ezek a tàlib katonák igen profiknak tűnnek..)
State Department (Külügy) CH-k (voltak)Azok a DEA-s CH-k nem?
Libanonba? Aztán ott megint mit csinálnak? Küldenék haza a terror támadásokban meghalt csillagos - sávos lobogókat, értelme nem lenne semmi.Most Grenadázniuk kell egyet. Biztosra menni.
Még az is lehet, hogy bevonulnak Libanonba, vagy a törökökkel Libiába.
Végüis Libia volt a legelső amerikai gyarmatosítási próbálkozás.
Én egyet értek veled, csak az amcsik szerintem máshogy gondolkoznak. Akarnak valamit a kirakatba tenni, mert valahol ök is tudják, hogy a homokos feka tündérek és Georg Floyd nem lesz elég.Libanonba? Aztán ott megint mit csinálnak? Küldenék haza a terror támadásokban meghalt csillagos - sávos lobogókat, értelme nem lenne semmi.
Líbia is egy nagy szarkupac, oda is be lehetne ragadni jó pár évre a semmi eredménye mellett.
Mi lenne ha csak simán a saját belső amúgy igen komoly problémáikat próbálnák végre megoldani? Szerintem - komolyan ezt gondolom - ez nem csak a világnak, de nekik is a legjobb megoldás lenne!
Nem, a helyzet az hogy simán azt hiszik hogy elég lesz.Én egyet értek veled, csak az amcsik szerintem máshogy gondolkoznak. Akarnak valamit a kirakatba tenni, mert valahol ök is tudják, hogy a homokos feka tündérek és Georg Floyd nem lesz elég.
"Hogy hogy nem fér be ? Hülyeség!"
En a talibok helyeben egy rakas kobor kutyat osszeszednek plusszban.Elvileg összedobták a pénzt egy repcsire és kihozzák/ták őket.
#OperationHercules
USA troops leave behind contract working dogs that helped the military in Kabul, veterans request funds for their evacuation
US government left military contract dogs stranded in Afghanistan, veterans trying to raise funds for their evacuation. | OpIndia Newswww.opindia.com
En a talibok helyeben egy rakas kobor kutyat osszeszednek plusszban.
Hát nem egy HungaroControl
Irán felé tartó afgánok, állítólag a Teheráni német követségre próbálnak eljutni.
Na hallod! ANGOL WC !Beszarok, hogy ezeknek még a budira is fegyverrel kell menni
Nincs olyan fotó vagy videó a tálibokról, ahol legalább egy fegyver ne lenne a képen.