Megj, ezeket a íhreket nem tudom megerősíteni, plusz dúl a propagandahábú a neten a tálibok és ellenfeleik között , már n+1 esetben talákoztam többéves videokkal képekkel a "győzelmi jelentések" hírei alatt,
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez szimbolum, kes mindig volt a harcosoknal, jelkep. Handzsar, bicsak a muszlim harcos felszerelese. Fejlodtek kicsit a sok otthagyott AK bajonettet felhasznalva.Amúgy ezt az AK bajonett viselést egyáltalán nem értem egyàltalán nem praktikus és nem célszerű ahogy hordja...
Ez szimbolum, kes mindig volt a harcosoknal, jelkep. Handzsar, bicsak a muszlim harcos felszerelese. Fejlodtek kicsit a sok otthagyott AK bajonettet felhasznalva.
Nem az AK bajonettel van problémám a maga idejében nem volt rossz, és még most is használható, hanem ahogy hordja, ez a rögzítési mód egyáltalán nem praktikus...
A pandzsiri ellenállók fiókjait Indiában és Izraelben kezelik miután a tálibok lekapcsolták az internetet a völgyben..
Jenki vandalizmus Kabulban
VK | VK
vk.com
Az lehet, hogy minden egyes nappal csökken az erejük, de minden egyes nappal nő a veszélye annak, hogy valaki fantáziát lát abban, ha támogatja őket. Azt meg nem tudjuk, hogy a hátországban mennyire elégedetlenek az emberek és szöknek-e oda ellenállók.A táloboknak ha nem sikerül menetből leküzdeni a völgyet akkor jó eséllyel kivárásra fognak berendezkedni. Nem sok lehetőség van az utánpótlás bevitelére. Itt érvényesülhet a lassú víz partot mos mondás. Amig a tálibok pótolni tudják az elestt katonáikat addig minden egyes halottal vagy sebesülttel gyengül az ellenállás, minden nappal fogy az élelmiszer, gyógyszer, lőszer. Az a (foteltábornoki)véleményem hogy most nincs annyi logisztika felhalmozva mint '96-2001 között. Én azt gondolom a világ jelenleg letette a voksát a Talibán melett és India izmozhat még de a kérdés mi lesz a politikai előnye ha támogatja az ellenállást. Az is kérdés hogy a erkölcsi támogatáson kívül tud-e valós logisztikát nyújtani, szerintem nem. Hát így ku***a nehéz lesz megtartani a völgyet.
Szerintem
Az lehet, hogy minden egyes nappal csökken az erejük, de minden egyes nappal nő a veszélye annak, hogy valaki fantáziát lát abban, ha támogatja őket. Azt meg nem tudjuk, hogy a hátországban mennyire elégedetlenek az emberek és szöknek-e oda ellenállók.
Jelenleg és se tudom elképzelni, hogy ez ellen a felturbózott tálib haderő ellen sokáig kitartsanak, de nem lehet tudni kinek, mikor gurul el a gyógyszer és mivel van egy ország a közelben akinek a testvérei véreznek el ott, nem tudhatjuk, hogy szöknek-e oda harcolni.
Ez tény, csak arra gondolok, hogy nem lehet tudni, kiben mi motoszkál és minden nap új nap, igazából ott semmi nem elképzelhetetlen.Figyelemmel kísérem a térség azon államainak reakcióit amely érdemben tudná támogatni a Pandzsiri ellenállókat , de szerintem nagyon úgy néz ki, hogy senki sem fog segíteni nekik,mindegyik a tálibokban "gondolkozik"....
Úr Isten, ez mennyire ott van!Az USA valószínűleg lehetőséget ad Izraelnek az Öböl menti zsarnokokkal kötött szövetségének arra, hogy agresszív háborúkat és politikai gyilkosságokat hajtson végre a térségben. Végül is ezek a rezsimek megfelelnek a terrorizmus amerikai definíciójának.
Légi utánpótlás Tádzsikisztánból.A táloboknak ha nem sikerül menetből leküzdeni a völgyet akkor jó eséllyel kivárásra fognak berendezkedni. Nem sok lehetőség van az utánpótlás bevitelére. Itt érvényesülhet a lassú víz partot mos mondás. Amig a tálibok pótolni tudják az elestt katonáikat addig minden egyes halottal vagy sebesülttel gyengül az ellenállás, minden nappal fogy az élelmiszer, gyógyszer, lőszer. Az a (foteltábornoki)véleményem hogy most nincs annyi logisztika felhalmozva mint '96-2001 között. Én azt gondolom a világ jelenleg letette a voksát a Talibán melett és India izmozhat még de a kérdés mi lesz a politikai előnye ha támogatja az ellenállást. Az is kérdés hogy a erkölcsi támogatáson kívül tud-e valós logisztikát nyújtani, szerintem nem. Hát így ku***a nehéz lesz megtartani a völgyet.
Szerintem
Igen ez egy reális lehetőség, de csak akkor ha Putyin rábólint..Légi utánpótlás Tádzsikisztánból.
Ez igaz, de az igazán fajsúlyos szereplők nagyon a tálibokkal terveznek...Ez tény, csak arra gondolok, hogy nem lehet tudni, kiben mi motoszkál és minden nap új nap, igazából ott semmi nem elképzelhetetlen.
A szük területről kell indulni?Igen ez egy reális lehetőség, de csak akkor ha Putyin rábólint..
Tegnap, Vlagyimir Vlagyimirovics a következőt mondta:
"Afganisztán szinte teljes területét a Pandzsir völgy és egy Tádzsikisztánnal határos szűk területet kivéve a tálibok ellenörzik, ebből a realitásból kell kiindulni"
Putyin szerintem ezt arra értette, hogy a táliboké a lehetőség Afganisztán, hosszan tartó, ismétlődő megszexualizálásáraA szük területről kell indulni?
Ajajjjjj