Az elfoglalt Mazarról vannsk képek? Városkapu, reptér hasonlók. Köszi!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az elfoglalt Mazarról vannsk képek? Városkapu, reptér hasonlók. Köszi!
Igazából 24/34 megvan a kétharmados többségGyorsabban esnek el, mint posztolni lehetne őket =D
The Taliban captured Maymana, capital of Faryab province, and it becomes the twenty-fourth administrative center to fall under the control of the Islamic Emirate Maymana,Faryab - Afghanistan news map - security alerts from Afghanistan - afghanistan.l
The Taliban captured Maymana, capital of Faryab province, and it becomes the twenty-fourth administrative center to fall under the control of the Islamic Emirate. Afghanistan news on live map in English. Conflicts of Afghanistan: Taliban and Islamic Stateafghanistan.liveuamap.com
Basszus én rájöttem hát ezeket a regulárisokat tuti a románok képezték ki. Ezér megy olyan jól nekik az átállás. el kell ismerni mégiscsak jó munkát végeztek kint a romulánok kiképzés terén átadtak minden tudást amivel csak rendelkeztek!!!Gyorsabban esnek el, mint posztolni lehetne őket =D
The Taliban captured Maymana, capital of Faryab province, and it becomes the twenty-fourth administrative center to fall under the control of the Islamic Emirate Maymana,Faryab - Afghanistan news map - security alerts from Afghanistan - afghanistan.l
The Taliban captured Maymana, capital of Faryab province, and it becomes the twenty-fourth administrative center to fall under the control of the Islamic Emirate. Afghanistan news on live map in English. Conflicts of Afghanistan: Taliban and Islamic Stateafghanistan.liveuamap.com
Nézve ezeket a civil ruhás szakallasokat ak-val a kézben ezek úgy néznek ki mint 20 évvel ezelőtt mikor még csak a tvben láttam őket. Lényegében civilek ellen dúl ez a háború.Ezeket nem lehet így legyőzni ha a lakosság utálná őket már rég nem léteznek.
Ahogy olvasom sokszor nem is a katonák maguk állnak át, hanem a parancsokok adják meg magukat/állnak át. Szerintem sokszor csak felkínálnak egy jó posztot a jövendőbeli mákértékseítési hálózatban. A vezetés nélkül maradt katonák meg szétszélednek/ megadják magukat/ átállnak/ átmenekülnek a határon. Igazából minden volt már.Basszus én rájöttem hát ezeket a regulárisokat tuti a románok képezték ki. Ezér megy olyan jól nekik az átállás. el kell ismerni mégiscsak jó munkát végeztek kint a romulánok kiképzés terén átadtak minden tudást amivel csak rendelkeztek!!!
Sztem a taliboknak sem leaz egyszerű megtartani a hatalmukat. Persze 1-2 évig lehet happening, de aztán a helyi kiskirályok ellenük fordulnak. Kivéve ha visszahozzák a régi terrormódszereket. Akkor a félelem erősebb lesz. De lehet, hogy a tálibokhoz képest unortodox módszerekkel próbálkoznak és nem akasztással, kézlevágással akarnak rendet tartani, hanem kínai pénzen. Meglátjuk.
Szerintem az csak a külsőség, a ruha. De ha megnézed a fegyvertartást, akkor már látszik, hogy tömegesen kaptak kvázi egységes és modern kiképzést.Nézve ezeket a civil ruhás szakallasokat ak-val a kézben ezek úgy néznek ki mint 20 évvel ezelőtt mikor még csak a tvben láttam őket. Lényegében civilek ellen dúl ez a háború.Ezeket nem lehet így legyőzni ha a lakosság utálná őket már rég nem léteznek.
Havi 5000 reguláris afgán dezertált évek óta átlagban. Vajon hova?Szerintem az csak a külsőség, a ruha. De ha megnézed a fegyvertartást, akkor már látszik, hogy tömegesen kaptak kvázi egységes és modern kiképzést.
Megérte őket kiképezni.Havi 5000 reguláris afgán dezertált évek óta átlagban. Vajon hova?
Hát ha hónapokig nem fizetik őket, mert ellopják, akkor nem tudom mit várhat az ember...Megérte őket kiképezni.
Azt lehet tudni, hogy az elfoglalt nagyvárosokban, mennyire nyugodt a helyzet?Igazából már most elavult a térkép, de jól látszik, hogy csak Kabul maradt nagyjából.
Azt lehet tudni, hogy az elfoglalt nagyvárosokban, mennyire nyugodt a helyzet?
Nem egyszer előfordult, hogy komplett zászlóalj állt át a kikepzést lezáró zarógyakorlat előtt (fegyverrel meg mindennel amit jarművek nélkül magukkal tudtak vinni). Ezt csak úgy lehet, ha eleve ilyen céllal szerelt fel az összes. És ez pár éve volt!Hát ha hónapokig nem fizetik őket, mert ellopják, akkor nem tudom mit várhat az ember...
De az sanszos, hogy az ápolónők hazazavarása a kórházakból nem a robosztus egészségügy felé vezető útAzt lehet tudni, hogy az elfoglalt nagyvárosokban, mennyire nyugodt a helyzet?