Elég beszédes, hogy CSTO hadgyakorlat kezdődik a tadzsik-afgán határon.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ramzeny Kadirov is nyilatkozott de @boki jobban tudja valószínűleg.Elég beszédes, hogy CSTO hadgyakorlat kezdődik a tadzsik-afgán határon.
Tucker mondta is, hogy némelyik magyar katona a határnál jobban beszél angolul, mint Biden.addigra összevágnak valahogy egy ötpercest a dadogásaiból...?
Rambi Katalin!Cseh Katalin leszámol a tálibokkal (utólag színezett)
Uzbégeknek kell szólni...Embraer.
PavolR-nekost lehet hogy igaza van !
Ugyanis a beszálló légteret ami a kifutók végétől kezdődik MÉG MINDIG az Afgán hadsereg védi !!! Ez valószínűleg a talibannal kötött egyesség része ! Ezért szinte biztosan az afgán hadsereg páncélozott járműve van a képen.
Tegnap volt egy hírben hogy még mindig ez a felállás a repülőtér védelmében.
Na úgy néz ki,hogy azok ott a képen török katonák,kutakodtam a török médiában és ezt találtam...Márpedig úgy látszik, hogy afgán zászló van ráfestve az oldalára. A fekete és zold szélek viszonylag jól kivehetoek, a kozottuk lévo kicsit zavaró fehérség valszeg a voros sávot átuto fehér címer.
Egy torok Cobrán mindenképen ott lógna a piros zászlócska, még ha az ajtó, ahol az oldalso szok lenni ráfestve, ki van nyitva.
.Czech Katalin. Szerinted ki mondhat ekkora baromságokat?
Ramzeny Kadirov is nyilatkozott de @boki jobban tudja valószínűleg.
Egy csomó forrást fésülök össze Twittertől kezdve zárt közösségekben szerzett információkig.
Szerencséd van, nekem megy.Na úgy néz ki,hogy azok ott a képen török katonák,kutakodtam a török médiában és ezt találtam...
https://www.ortadogugazetesi.com/gu...iklamasi-turk-askeri-ile-birlikte-h43126.html
Nem tudok törökül,úgy hogy ezt a google fordítója magyarította,de a lényeg azért érthető a Pentagon közleménye szerint a török katonák ott vannak a kabuli reptéren.
Csak halkan kérdezem, az Unió lépett már, hogy az UINÓS állampolgárokat kihozza?
Megtárgyalták, hogy a térségben milyen módon szeretnék Európa érdekeik érvényesíteni?
Naiv kérdés. Ha, fél éve kitalálták volna a stratégiát is késő lenne, bohócok gyülekezete az egész.
Annyira irritál, itt élünk, minden hülyeséggel el vannak foglalva, de egy Líbia érdekszférába kényszerítése is nagy falat.
A határainkon nem képes ez a társulat megvédeni az érdekeinket.
Pedig 500 millióan vagyunk, a Föld jelenleg legnagyobb GDP-t termelő régiója az EU (persze már csak ideig-óráig), atomhatalom, hatalmas (sajnos egyre inkább genderfluid) hadsereggel és az érdekeit úgy képviseli, mint a lábon lőtt meghalni induló elefánt.
Na végre akkor valaki Vlad mellett direktbe le tudja fordítani a török szövegeket.Amúgy nagyon jó látni,hogy a török katonák mellett nem látok magyar katonákat a kabuli reptérenSzerencséd van, nekem megy.
Egész jó a fordítás, szokásos bull shit ami mindenhol van.
Lényeg, hogy (a cikk szerint) újraindult az evakuálás és a Pentagon "SZÓVIVÖJE szerint" a "nemzetközi partnerek" meg azt jelenti ilyenkor, hogy amcsik, törökök és más szövetséges országok katonái is együtt.
Nagy lóf....Ahhoz, hogy az EU hatékonyabban tudjon működni, ahhoz több jogosultság kéne Brüsszelnek.