Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A francúzokra lehet tippelni?
Úgy tudom humán veszteség nem volt.A képességeket, lehetőségeket --és a tévedésem lehetőségét is-- figyelembe véve én egy francia (helyszíni kapcsolatos infó alapján)-amcsi (drón-csapásmérős) csapat-munkára/-kombinációra tippelek, mert: gyengítve ezzel az Ukrajnában később/bármikor bevethető Wagner-erők mennyiségét.
Tévedés(em) jogát fenntartva...
.
Úgy tudom humán veszteség nem volt.
Jól tolják az oroszok arrafelé,lassan lefő a francúzok kávéja mindenhol a fekete kontinensen.Mandiner
mandiner.hu
Tüntetők orosz zászlókkal követelték a francia hadsereg távozását Burkina Fasóból - Orosz Hírek
A kiadvány szerint "több százan" tüntettek az átmeneti hatóságok támogatására.oroszhirek.hu
Meglepően tapasztaltam hogy nem én vagyok az egyetlen magyar csodabogár aki Kenyában tervez, szakmai csoportokban már többe is belefutottam. Gyakorlatilag az országban minden megtermelhető, mindezt úgy hogy lokálisan tudsz valóban megújuló energiákra építeni a termelésnél. Az ország belső részein rengeteg lehetőség van kis vízerőművek létrehozására, ami 7/24 ben off grid eltud látni egy élelmiszerfeldolgozó üzemet, amire nagyon nagy szüksége van az országnak mert az élelmiszer feldolgozással nagyot lehet szakítani. Az ember nyitott szemmel kimegy, és azt látja hogy úhhh mennyi lehetőség, és a helyik nem ismerik fel legtöbb esetben.Domonyai András érdekes felvetése:
Nem az afrikaiak fognak Európába menekülni a klímaválság miatt, hanem az európaiak Afrikába
Nem az afrikaiak fognak Európába menekülni a klímaválság miatt, hanem az európaiak Afrikába | 24.hu
Egy afrikai, ipari méretű agrárprojekten dolgozó szakértő szerint kevésbé fogja megviselni a klímaváltozás azokat, akik évtizedek óta küzdenek a mostoha körülményekkel.24.hu
Miközben az ország GDP jel kicsit van 2 milliárd felett, ezt nem értik meg sokan , olyan gazdag a kontinens hogy nem tudjuk felfogni, nem a hozzáadott érték meg kutyafüle tette a nyugatot gazdaggá hanem ezek az egykori gyarmatok. Ezt megszerezték az oroszok 400-500 zsoldossal, pár régi vassal, és kis titkosszolgálati segítséggel. Ezek után az aranyon kívül minden más koncessziót oroszok kaphatnak meg, orosz üzletemberek biztonságosan tudnak nyomulni majd, és hiába papíron koldusszeglény az ország, erőforrásai óriásiak.Mandiner
mandiner.hu
Nagyon elcseszték, az évi több száz milliárd euró nélkül úgy fognak összeomlani mint a kártyavár, majd ha Niger is elesik az uránbányáival együtt..... na akkor lesz duplán hosszúcici nekik.Jól tolják az oroszok arrafelé,lassan lefő a francúzok kávéja mindenhol a fekete kontinensen.