11 fogolyt, többségükben keresztényt, végzett ki az ISWAP (IÁ Ny-Afrika) dec. 24-én Nigériában.
https://salkida.com/iswap-executes-christian-captives-on-christmas-day/
https://salkida.com/iswap-executes-christian-captives-on-christmas-day/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kenyai "támadó" helikopterek.
Oda akár el is mehet.
Mi az esélye, hogy légvédelemmel találja magát szembe?
Bár, egy nehézgéppuska is halálos lehet. Nem látk rajtuk sem éjjellátót, se önvédelmi berendezést. ezekhez képest a mi H145M-jeink csatacirkálók.
Ő komolyan gondolja azt hogy regionális meghatározó hatalommá teszi országát.https://pestisracok.hu/torokorszag-...ibiaba-kuldeni-haftar-tabornok-megfekezesere/
Állítólag 8000 szíriai iszlamistát akarnak átcsoportosítani Tripoli védelmére.
Végülis zsákbamacskát nem árult Erdogan. Megmondta, hogy cél a Török (Ottomán) birodalom helyreállítása.
1551-1912 között -a török-olasz háború végéig- az Ottomán Birodalom tartománya volt Tripolitania Vilayet néven.
Szerintem mi is, csak mi ügyesebben játszunk.Ő komolyan gondolja azt hogy regionális meghatározó hatalommá teszi országát.
Ha bejön a számítása, akkor a két legfontosabb migrációs útvonalban, két olajkitermelésben érintett, két gazdaságilag fejlettebb/többre hivatott/"civilizációs" tradícióval rendelkező államban illetve területen lesz minimum nehezen megkerülhető tényező. (Balkán, Németország, Irak, EU még csak nem is felsorolva.) Mindezt úgy, hogy túl sok vesztenivalója nincs, az USA-nak hosszú távon érdeke a török kapcsolat és az oroszoknak is, Európa meg fizeti a védelmi pénzt és szintén nem tud mit kezdeni vele.Ő komolyan gondolja azt hogy regionális meghatározó hatalommá teszi országát.
Nem ugyan azok a lehetőségeink és körülményeink. Nem összehasonlítható a kettő.Szerintem mi is, csak mi ügyesebben játszunk.
Mi az oroszlán farkán a bojt vagyunk.Szerintem mi is, csak mi ügyesebben játszunk.
Áruld már el hogy ezt honnan veszed?regionális színtéren nem fellépő Egyiptom
Globális szinten még az se, de nem is az a mi homokozónk, de még csak nem is közép európa, hanem a kárpát medence és a balkán, és itt bizony szépen haladunk afelé hogy gazdaságilag leuraljuk a területet, ez valódi alapot ad majd a gazdaságunknak, ezzel párhuzamosan indult el a haderőfejlesztés is, ami ad egy kis fedezetet az érdekeltségek mögé. Nekünk nem a nagyok az ellenfeleink, nekünk egy igazi ellenségünk van az pedig románia, és ezt figyelembe véve bizony meseszépen pakolásszuk a táblára a bábukat. Szóval mondhatjuk hogy ügyesen, talán azért nem ügyesebben mint a törökök, de én arra is azt mondanám ha össze kéne hasonlítani hogy ők csak látványosabban csinálják.Mi az oroszlán farkán a bojt vagyunk.
Koránt sem folytat olyan mértékű(!) regionális szerepet, mint amire predestinálva van, mint mondjuk az 1950-70 között.Áruld már el hogy ezt honnan veszed?
Haftar egyik fő támasza Egyiptom amely Kadhafi bukása óta érzi a líbiai terroristákat, legyen az Muzulmán Testvériség vagy más. Haftar sivatagaiból az ő légiereje verte ki az iszlamistákat. Nagyon keményen be fog szállni ha szükséges.
Kárpát medencére és a balkánra gondoltam, így mi is a térség meghatározó ereje lehetünk csak ügyesen csináljukMi az oroszlán farkán a bojt vagyunk.
Isztambulból sok turista megy most Tripoliba.