K
kamm
Guest
Aki nem találná a cikk linkjét
több mint érdekes. Egyértelmű, hogy a helyi politikusok nem rendelkeznek alapvető ismeretekkel az ország gazdasági vezetésére. Igy került a haderejük is a béke segge alá. Nem a Gripen az egyedüli áldozat, más típusok is, (pld. Rooivalk) de hadiiparuk is komoly károkat szenvedett
Bingo. Ha csúnya vagyok és kimondom, akkor egy virágzó gazdaságú, de fajelmeleten alapuló rendszert örökségét teljesen szétloptak es tonkretettek a retardaltak szintjén iskolazatlan, ösztönösen mindent maguknak haracsolo, a legosztonosebb tulelesen szocializalodott, teljesen primitív fekete örökösök.Igazából semmilyen ismeretekkel nem rendelkeznek, ami egy ország vezetéséhez kell, cserében nagyon jól tönkretettek egy valamilyen szinten prosperáló országot. Oké, Dél-Afrika nem volt a az emberi jogok élharcosa, hogy finoman fogalmazzak, de nehezen tudom azt elképzelni, hogy rosszabul éltek a feketék ezelőtt 30 éve mint most.
Egy szanalmas cirkuszi bohozat folyt ott evtizedek ota, és a cinikus amerikai feketék meg asszisztaltak hozza, mentegetve a sok szemet, primitív kozonseges tolvaj pojacat.
Ez van, ezen nincs mit sajnalkozni. Del-Afrika szerintem 10-15 rven belül szét fog esni.
En talalkoztam del-afrikai feherrel, aki nem várta meg az egészet, mert hamar felismerte, mi lesz ebből, a rendszer bukása után 4-5 évvel eladta a 100+ éve a családjában lévő hatalmas farmjait és áttelepült Amerikába. Nekem már csak szomorúan mondta, hogy pedig nem volt törvényszerű, hogy minden ebek harmincadjara jut, a feketek szabadságát ők is támogatták, de amit műveltek, az mindent alulmúlt, ő csak gyorsan döntött, még mielőtt bedőlt volna a piac és mindent eladott tűrhető áron.