Szóval 10 év alatt a jelenlegi harmadára csökkentik a védelmi kiadást. Ez érdekes módon olyannak tűnik, mintha a fiúk kezdenének szembesülni a realitásokkal. Szerintem, mivel optimista vagyok, 2-3 éven belül rá fognak jönni, hogy ez sem tartható, és bizonybizony a szent tehenekhez is hozzá kell majd nyúlni, mint f-35, b-3, a hordozók, és általában a globális csapásmérés képessége. Szépen elkezdik bezárogatni a sok száz külföldön lévő támaszpontot, és minőségileg visszakonyulnak arra a szintre, ahol Nagy-Britannia és Franciaország van.
Addig is, szórakozásképpen lehet olvasgatni az olyan független kívülállók véleményét a dologról, mint ez a Michael Donley.
"A ma befektetett dollárok a jövőben többszörösen kamatozni fognak, ezt nagyon jól tudjuk"
Az átlagos amerikai adófizető szerintem nagyon kíváncsi lenne továbbra is, hogy az Irakban meg Afganisztánban eddig elköltött kétezer milliárd dollár és 6600 emberélet hogyan és mikor fog neki majd többszörösen kamatozni.
Addig is, szórakozásképpen lehet olvasgatni az olyan független kívülállók véleményét a dologról, mint ez a Michael Donley.
"A ma befektetett dollárok a jövőben többszörösen kamatozni fognak, ezt nagyon jól tudjuk"
Az átlagos amerikai adófizető szerintem nagyon kíváncsi lenne továbbra is, hogy az Irakban meg Afganisztánban eddig elköltött kétezer milliárd dollár és 6600 emberélet hogyan és mikor fog neki majd többszörösen kamatozni.