Az FBI pár nap alatt "ávizsgálta", majd minden OK.
A Wikileaks meg hozza a híreket.
Az amcsik egyik legnagyobb hibája az álszenteskedés. Alkoholt csak 21 évesen vehetsz, de Vegas-ban az ipse M249-el grasszált az utcán, a haverjai meg motorostáras M16-al követték, így tiltakozva a fegyverviselés tervezett korlátozása ellen. Van most kettő jelöltjük, akik igazából alkalmatlanok a posztra. Ha döntenem kellene, akkor Trump.
Egyszer vitázott velem egy amerikai, a srác meleg és hogy úgy mondjam, tenyérnyi felfedőt hord. Orrvérzésig védte a klingonnét. Erre megkérdeztem tőle, hogy figyelj csak, olyan arabokat akar betelepíteni ide, akik szerint neked nincs jogod az élethez egyrészt a szexuális orientációd, másrészt a vallásod miatt.... Akarsz velük együtt élni? A válasza nem sikerült túl meggyőzőre. A barája szerint a drog az igazi gond. Kérdeztem tőle, hogy ugyan drága barátom, áruld már el, a cucc honnan is jön? Pontosan, a testvéri mehicoból...
Jöttek a munkanélküliséggel, meg azzal, hogy majd ezt a gazdasági társulások felszámolják. Ja, persze, eddig nehezebb volt a munkát kivinni, a társulással egyszerűbb...
Jöttek a feketékkel, hogy iskolázatlanok, ezért bűnöznek. Persze, mivel esélytelen normális melót találnia, marad a tugh life, mert az a menő. Bezzeg ha otthon melózhatna? A három elbaszott háború árán mennyi mindent lehetett volna helyre tenni?
Közben kiderül, hogy az obamacare is bassza csőrüket. Látod, alig repülünk 20 perce London felé és így elbizonytalanítottalak bennetek..
Kíváncsi vagyok, kire szavaznak