Bohócvilág napi adag: USA, feketék ázsiakra támadtak, de a hibásak természetesen a "fehér nacionalisták".
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Latino, úgyhogy kit érdekel.
+attól, hogy a család utólag mosdatja még kihívták rá a rendőröket és ha rátérdeltek az azt jelenti agresszív volt, valszeg drog hatása alatt.
Mondjuk a rendőröket se kell félteni arrafelé, nemrég néztem egy dokumentumfilmet, fekete srác 22 évet ült mert rosszkor szaladt le a boltba egy csomag pelenkáért, aztán rávertek egy kettős rendörgyilkosságot, mert abban az idősávban ő volt az egyetlen "feka" a bolt kamerafelvételein.
Most 41 évesen megpróbálhat új életet kezdeni...
Színes a fotó az ID-n? Az nem rasszizmus? Vagy képszerkesztővel retusálják?Szavazótól ID-t kérni rasszizmus, "szavazóelnyomás" a színes emberek kirekesztésére.
Öt percig térdeltek a nyakán a rendőrök, meghalt egy kaliforniai férfi
Komolyan mondom ezek az amerikai rendőrök tényleg nem tanulnak vagy nem akarnak tanulni semmit sem George Floyd esetéből.
Igen ez így van de ez egyáltalán nem magyarázat erre az esetre,Ennyire nem lehetnek egy bitesek az amerikai rendőrök ,hogy George Floyd halála után újra megcsinálják ugyanazt a nyakra térdeplős "mutatványt".Ezt a technikát tanulták az izraeli kiképzőktől (nem is tudom hány %-át az amerikai police departmenteknek izraeliek képezték ki, mint a téma legjobb szakemberei, vagy még a seregben - 2003 után hamarosan harci zónát megjárt veteránok lepték el az állományt, meg levetett katonai eszközök -, szintén izraeli "kurátorok" tanácsai alapján (így kell bánni a megszállt területek muszlim lakosaival, ha hepciáskodnak, jó a gettófekák és latinók ellen is).
Nem arra találták ki, hogy sérülést okozzon a delikvensnek, csak hogy megbízhatóan mozgásképtelenné tegyék, de becsúsznak balesetek. Ahogy a tézert sem arra találták ki, hogy öljenek vele, épp ellenkezőleg, de azzal is történnek "balesetek". És azt is előszeretettel alkalmazták beszart vagy power tripen lévő rendőrök, ha indokolt volt, ha nem.
Nálunk már a bvzipropi óta tiltón van. XIXO kóla rulez. Kevesebb benne a cukor, finom és magyar.Szep uj vilag, ugy latszik ezt a markat is bojkottalni fogom a tovabbiakban..
Coca-Cola slammed for diversity training that urged workers to be ‘less white’
Most megleptél, azt tudtam hogy a XIXO az a HELL új márkája, de eddig abban a tudatban voltam, hogy a HELL valami multi cucc usánkából, erre most rákeresve látom, hoogy hazaiNálunk már a bvzipropi óta tiltón van. XIXO kóla rulez. Kevesebb benne a cukor, finom és magyar.
Bizony ékes példája a magyar segbe magyar lóf....t "mozgalomnak"Most megleptél, azt tudtam hogy a XIXO az a HELL új márkája, de eddig abban a tudatban voltam, hogy a HELL valami multi cucc usánkából, erre most rákeresve látom, hoogy hazai
na kár volt megszólalnod.Kb. egy hét -18C-ban végük van, mit csinálnának 3 hónap -40C ban szabad ég alatt, ahol ráadásul lőnének rájuk közben?
Ja megvan, a szövetséges kis országok katonáit küldenék oda, azokért nem kár....
Magyar égre, magyar UFÓ-t!Bizony ékes példája a magyar segbe magyar lóf....t "mozgalomnak"
XIXO, az Szikszó valami szleng szerint leírva, nem?Magyar égre, magyar UFÓ-t!
(Hiába magyar, de a név meg a logó! Kapis, szimbolika.... Szóval én nem élek vele.)
De!XIXO, az Szikszó valami szleng szerint leírva, nem?
Igen ez így van de ez egyáltalán nem magyarázat erre az esetre,Ennyire nem lehetnek egy bitesek az amerikai rendőrök ,hogy George Floyd halála után újra megcsinálják ugyanazt a nyakra térdeplős "mutatványt".
Azt hiszem kamm már egyszer leírta ezt a dolgot, de én arra is kíváncsi lennék, hogy életbe léptettek-e valamilyen rendelkezést, szabályzatot szövetségi,helyi stb szinten a rendőrök számára a nyakra térdeléssel kapcsolatban.2 napal a halala utan az elso tunteteseken szinten ugy fogtak le a "jonepet", van x video rola. annyi volt a kulonbseg hogy itt ott egy rendornek begyuladt a lampa es lehuzta a kolega terdit vagy beszolt neki.
nezzd meg eztmondtak a rendoroknek hogy tusztitsak meg az utat, ott az oreg, varja a buszt, azt sem tudja mi van, de elrendezi a rendor, semmi na tata huzzal mar el, nem akarunk bantani...hanem gyerunk logdosni. akor kapcsolt hogy hoppa amikor a tobbi latta a kamerat es raszolt..
szoval az amcsi rendorok nagyon is 1 bitesek. tele van a net bizonyitekal arra.
Ezt egy szikszói tudná a legjobbanXIXO, az Szikszó valami szleng szerint leírva, nem?
Amúgy az egyéni szimpátiától elvonatkoztatva a tulajdonos testvérpár illetve az apjuk (a múltjukat nem feszegetve) a semmiből felépítettek egy multit amely 50 országba szállít és jó pár országban piacvezetők ebben a szegmensben csak két példa a két legnagyobb piacuk Románia és Azerbajdzsán az azerieknél annyira népszerűek, hogy majdhogynem a nemzeti italukká vált a Hell .Magyar égre, magyar UFÓ-t!
(Hiába magyar, de a név meg a logó! Kapis, szimbolika.... Szóval én nem élek vele.)