Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ismét kiderült, hogy Amerika valódi demokrácia ahol a polgárok dönthetnek a saját sorsukról. Nem egy előre eldöntött és elcsalt színjáték kelléke volt a szavazás mint a látszatdemokráciákban, hanem valódi választás előtt álltak egy többesélyes versenyben ahol valódi alternatívák közül választhattak és ők döntöttek.
Trump nem csak az amerikai szavazókat állította maga mellé, de azokat a külföldieket is akik eddig a leginkább Amerika-ellenesek voltak és akik már nem a gonosz birodalmaként fognak tekinteni többé Trump jó Amerikájára hanem újra felfedezik, hogy ők a barátaink és szövetségeseink.
Megkapta a támogatást, most már rajta áll, hogy újra naggyá tegye Amerikát.
Hirtelen retorikát váltottak ulippóék, a választások elott még gúnyolták, lehulyézték Trumpot.
Amikor felkeltem és megnyitottam a netet azt hittem rosszul látok.
-Szóval amerikát újra naggyá teszi. Ha betartja az ígéretét ez rossz hír a gonosz birodalmának ott keleten.
-Sokat mondó hogy amikor összeomlott a tőzsde akkor az EUR biztosan tartotta magát az összes valutával szemben. Az Unió jelentőségét nem lehet eltúlozni ezekben az időkben, sőt a jövőben sem.
-Kemény évek következnek a diktatúra oltárán áldozóknak, kik mutogattak amerikára hogy háttérhatalmas, meg előre döntenek a nyertes személyéről. Demokrácia, most megmutatta. Jobb lenne a világ ha demokrácia lenne keleten is.
-A keleti diktatúra most épp súlyos recesszióba került, 4 év múlva se fog magától kikecmeregni kellőképp, még akkor se ha Trump a rossz arcát mutatja a világnak. Túl lehet élni.
-Obama külpolitikája mint többször hangsúlyoztam az elmúlt évtizedek legrosszabbika volt. Nem biztos hogy képes lesz ezt Trump alulmúlni.
Akik korán örülnek hátsó szándéktól vezérelve azok az arcukat nyugatnak fordítsák.
Minden a külpolitikán múlik, minden a külpolitikán. Négy év múlva mérleget vonunk.
Én továbbra is azt gondolom Trumpról amit eddig de őt választották Amerika elnökének amit el kell fogadnunk és vele kell együttműködnünk. Várjunk még azért, mert eddig tartott a kampány és a kormányzás csak jövőre jön, lehet ti fogtok még retorikát váltani mert igen nagy reményeket tápláltok Trump iránt de nem biztos, hogy azt kapjátok tőle amit elképzeltetekHirtelen retorikát váltottak ulippóék, a választások elott még gúnyolták, lehulyézték Trumpot.
föleg a németek...