Elítéltek egy ártatlan embert
https://usawatchdog.com/they-convicted-an-innocent-man-paul-craig-roberts/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na és ezek a nyilatkozatok persze nem rasszisták, mert....? Mert egy fekete mondta, akinek ugyebár ezt szabad, és ha az ő szájából hangzik el akkor azt lehet.
Nem hiszem hogy az örményeknek van olyan lobbi képessége az USA-ban hogy az direktbe beleszálljon a törökökbe. Mivel alapból sem felhőtlen a viszony így nem igazán veszt semmit az USA ezzel, elismerték azt jól van, számítani nem számít sokat, Erdogan-nal úgy is csak erőből lehet tárgyalni.
De az USA-ban az utóbbi években párszor szóba jött az örmény népirtás, legalábbis láttam néhány balos showban hogy megemlítik szóval gondolom a balos szavazók szemében csak kimondtak valamit ami már régen adott volt de eddig egyik kormány sem tette meg. Szerintem ez inkább befelé szól mint kifelé.
Nincs meg a teljes előadás?
Véletlenül én is feltöltöttem a filmet Társadalmi folyamatok-ba ma reggel!
1961-ben a „Life” magazinban NASA Race for Space
NASA mérnőkei és a pálya számítási tábla
ha tudni akarod az igazságot nézd meg a számolás jogán című filmet
https://videa.hu/videok/film-animacio/a.szamolas.joga.teljes-magyarul-u5nCNOCuTfzyjbLj
azt nem láttamVéletlenül én is feltöltöttem a filmet Társadalmi folyamatok-ba ma reggel!